Gå til sidens hovedinnhold

Alene på foto?

Skrellbanen Mantorp byr på både V4 og V5 mandag og Nettavisen tror på tet fra start til mål for sin V4-banker.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Vi har en ny spennende uke på travfronten foran oss, og de som er fristet til spill hos Norsk Rikstoto, kan først sette sine innsatser til løpene i lunsjen på Mantorp på den andre siden av grensen denne mandagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Der er det både V4 og V5-spill som gjelder med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.52, og Roger Sundvisson fant sin banker for dagen i V4-2 på Mantorp. Da snakker vi om 6 Pine Alone, og den hesten har skreddersydde forutsetninger.

På kvelden denne mandagen er det V64-spill til grensebanen Färjestad i Sverige samt V65-spill til Drammen her på berget som gjelder hos Norsk Rikstoto, og på arenaen i undertegnedes fødeby Drammen, ser det nær sagt som vanlig svært spennende ut. Der ligger det store penger i luften, men det kommer vi tilbake til senere i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Mantorp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl. 13.52

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vår svenske ekspert Roger Sundvissons vurderinger:

Dagens banker
6 Pine Alone (V4-2) spurtade vasst efter sen lucka och vann enkelt i debuten i ny regi senast. Det fanns krafter kvar då både rycktussarna och det norska huvudlaget var oryckta. På den form han visade senast måste han räknas med bra chans i detta ganska trött sällskap och är omgångens klart bästa spik.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skrellen:
11 Rosia Lung (V4-1) är inte pålitlig, men hon har fin form och svarade för en stark upphämtning efter startgalopp senast via 1.15,7 sista 1900m. Hon var rejäl vid spurtsegern för fyra starter sedan och måste streckas tidigt i ett lopp där den stora favoriten Zoella Coeur riskerar att vara ringrostig efter sjukdom.

Kommentarer til denne saken