Gå til sidens hovedinnhold

Åpner med et smell?

Årets første lunsjtrav står for tur på Bjerke i dag, og i en vrien omgang støtter vi oss til en dobbeltbanker.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Torsdag 2. januar er det full fart på travfronten og hele fire travbaner er i sving. Det starter med en sedvanlig utfordrende V4-omgang fra Mantorp, før Bjerke overtar med en svært vrien lunsj-V5. Til kvelden er det Bergen travpark som gjelder her hjemme med V65, mens det er gedigne 1 731 606 SEK ekstra i sekserpotten når Åby innleder 2014 med V64.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

To kapable gjør opp?
Det er langt mellom de sikre holdepunktene i lunsjen på Bjerke i dag, og da går vi for en dobbeltbanker i et kaldblodsløp i V5-4. I det løpet har 1 Prins Union blitt strøket, og da ser det litt bedre ut for duoen 8 Kodran og 11 Mjølner Tora. Begge kommer tilbake etter pause med uviss form, men de er best på kapasitet.

Det står også dyktige folk bak de to hestene, og da regner vi med at de er fit for fight, når de sendes til start. Førstnevnte innledet karrieren med å vinne tre strake triumfer, og han viste da flotte takter. Det ble litt galopper i de siste løpene før litt hvile, men i en feilfri utgave, tror vi han legger dette feltet på rygg til slutt.

En stamme som forplikter har 11 Mjølner Tora, som en søster til selveste Horgen Tore, og 4-årshoppa som innledet lovende tidlig i fjor våres, er spennende i dag. Hun gikk 31.9 full vei som toer i et løp i april i fjor, og hun tegnet da til å kunne bli en av de bedre i årgangen. Hun er lite spilt i dag, og vi krysser på alle bonger.

Kommentarer til denne saken