Gå til sidens hovedinnhold

Årets sikreste?

Dannero i Sverige byr på en flott V64-omgang denne søndagen, og topphesten Kadett C.D. har trolig ingen konkurranse i sitt løp. Sjekk våre V64-tips.

Det svenske kriteriet for kaldblodshestene blir kjørt i dag, og suksesstrener Øystein Tjomslad har kvalet inn Tangen Odin. Han møter trolig overmakten i svært gode B.W. Modde, men en god plassering er trolig innen rekkevidde.

Vi var aldri i tvil om bankeren denne søndagen, og 7 Kadett C.D i V65-1 er trolig snakk om en av årets sikreste V64-bankere. Hesten hadde et fantastisk fjorår som 4-åring (tjente utrolige fem millioner kroner), men 5-årssesongen har ikke vært som forventet. Scarlet Knight–sønnen har kun har startet tre ganger i år, og nå kommer hesten ut etter gode to mnd pause.

Det går meget sterke treningsrapporter på Bergh traveren, og alt annet enn en seier i dag vil overraske oss stort. Distansen er 2640 meter, og når han møter hester som kun har mellom 100 og 600.000 i grunnlag tviler vi ikke. Dyktige Robert Bergh drar neppe ut sin elitetraver uten at han har kontroll, og dette løpet vinner Kadett C.D på halvform.

Innleveringsfrister Dannero
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.35

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsidere
5 Mia Mollyn i V65-2 var storfavoritt i sitt kval for hoppe-kriteriet, men hun kastet seg over i galopp på startsiden. Hun ble deretter sendt frem utvendig for lederen 1100 meter fra mål, og holdt godkjent fra den posisjonen.Hun er etter vårt syn den som har størst kapasitet av disse 3-årige hoppene, men hun har ikke tid til noen galopp dersom det skal kunne bli seier i dag. Kjører Dagfinn Aarum feilfritt med Moe Odin–datteren tror vi han sitter bak den beste hesten, og vi tror hun da vinner finalen som en 36-prosenter i spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

1 Remelda i V65-4 står helt perfekt til i dette sprintløpet hvor de verste konkurrentene skal hente 40 meter tillegg på henne, og dersom Lome Elden– datteren går feilfritt er hun god for en lav 25-tid på distansen. Da sier det seg selv at det blir fryktelig vanskelig å hente henne inn, men det er galoppfare på Remelda. Med kun to hester på strek og dyktige Ove A. Lindqvist i sulkyen bør det være en fin sjanse for feilfritt løp, og hun er da superspennende.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED