*Nettavisen* Sportspill.

Årets største V65-favoritt innfrir?

Foto: hesteguiden.com

Ramstad Odin står med tre strake seire og vinner igjen fredag. Sjekk våre V65-tips.

20.05.11 11:42

Sportspills meny fredag:
V5 Bergen: Vi garderer storfavoritten

V75 Jarlsberg: Kristian Valen tror på sju rette

V75 Jarlsberg: Vi spiller Eirik Høitomt
Oddstips fredag: Vi spiller 3. divisjon

Lesertips: Lesernes oddstips fredag

Biri travbane er vertskap for fredagens V65-kjøring og i kveld støter vi på en av årets største V65-favoritter i form av 12 Ramstad Odin i V65-4. Han har riktignok 20 meter tillegg i kveld, men bortsett fra 10 Valle Virus (som også starter fra tillegg), møter han svært billig motstand. Kusk og trener Geir Vegard Gundersen brente med storfavoritten Lome Brage på Bjerke onsdag, men ellers har GV vist solid kuskeform den siste tiden, og senest i går tok han seg av V5-5B på Klosterskogen med Cadabra Tooma.

Klikk her for å se våre V65-tips til Biri

Fra et fint femtespor i volta på 20 meter tillegg, søker nok Geir Vegard tidligere fremover med Ramstad Odin her og uten galopp må det være en topp vinnersjanse. Vi har respekt for 10 Valle Virus som kan fly fryktelig fort de dagene det stemmer, men i en omgang der det er svært dårlig med bankeralternativer, støtter vi oss på kveldens største favoritt.
Rangering V65-4: A: 12 B:10 C: 13-4-9-11-6-3-7-15-2-5-14-8-1

V65-1:
Dameløp og tre hester skiller seg klart ut, vi setter formbomben 4 Lindermann Limit først. Avsluttet strålende under lunsjtravet på Bjerke sist torsdag og var også god toer nest sist. Ranghild Sveen er utmerket kusk. 5 Dinero jager teten og sammen med amerikanske Doreen Dailey har Millmaker-sønnen en fin vinnersjanse her, selv om Dinero har vist litt dårlig stridsmoral fra tet tidligere.

Anne Marie Sveen kjører sin egen 9 Oxygen Augustinu som også har vinnerform i kroppen og kan få en velfortjent seier her. Fra førstespro skal heller ikke 1 Tinka glemmes helt. Herfra må det bli et fint løp og da kan hoppa overraske.
Rangering V65-1: A: 4 B: 5-9-1 C: 10-7-6-12-8-11 D: 3-2

V65-2:
4 Zetus norgesdebuterte med en fin andreplass på bra tid for ti dager siden, selv om han ble klart slått av evnerike Rocky Dun Dee. I kveld kan det bli tet direkte og løp i kroppen har nok gjort godt, berettiget favoritt. 1 Ugh Ugh ledet hele veien i sitt debutløp. En flegmatisk type som gikk litt i rykk og napp, men tilslutt vant lett. Løp i kroppen og er nok moden for en solid rekordforbedring.

5 Wendy Way varmet strålende på Bjerke forrige onsdag, men kom feil til underveis. Denne dama tåler å gjøre en del selv og med få hester til start blir det ikke posisjonsproblemer i kveld. 6 Playwood S.L årsdebuterer, gjorde flere fine løp i fjor, mens 7 Twins Torpedo holdt koken flott til andre bak meget gode Dakadak sist.
Rangering V65-2: A: 4 B: 1-5-6-7 C: 8-9-2-3

Annonse: Øivind Grøstad har funnet dagens karamell-godbit i V75-5 og byr på en kraftig underspilt hoppe

V65-3:
Det er ikke mulig å ikke sette 10 Cabjoy F.C. først etter dennes fenomenale løp på Leangen i årsdebuten. Han må nesten ha vært 100 meter bak feltet når han fant travet etter startgaloppen, men var likevel treer i mål. Det var et rått løp av Sjoner-traveren som vant tre av fem løp i fjor og løp i kroppen hjelper godt på. Kan være et bankeralternativ og er faktisk kun et tredjevalg i spillet.

1 Routine B.R vant greit etter ledelse hele veien på Leangen sist og så ut som ei fin hoppe. Forsvarer ganske sikkert sitt innerspor og kommer til å lede lenge. 2 Quiet Starlight rotet seg vekk på galopp i sine to første starter. Sist holdt hun seg på beina og ga et tiltalende inntrykk etter ledelse hele veien. Kan vinne igjen. 7 Celina Magic går mest på det jevne, men er travsikker og utstyres med Eirik Høitomt og er aktuell bak vår favorittrio.
Rangering V65-3: A: 10 B: 1-2 C: 7-9-8-4-3 D: 6-5

V65-5:
Det kommer til å bli en svett startside i dette løpet og ikke så lett å forutse hvem som sitter i front ut av den første svingen. Tiåringen 5 Glaziers Broadway har uansett kalasform i kroppen, men spillerne er ikke med på notene. Nede som et femtevalg i formiddagstimene og kun markert på 18 prosent. Spurtet flott til tredje nest sist og sist på Klosterskogen i steintøffe V75-omgivelser holdt Glaziers Broadway koken strålende til tredje (Lorne Elijon Gatling vant). Vi prøver et frekt førstevalg.

6 C.C. Seventy Five har atter en gang vært litt uheldig i sportrekningen, men formen er det lite å utsette på. Blir ikke hesten brukt for hardt underveis, kan favoritten vinne. 1 Brave Boy står veldig sjansartet til (kan ikke utnytte førstesporet), men med løp i kroppen er Brave Boy aktuell om det løser seg underveis (fin spurt i årsdebuten til fjerde). 7 Thai Extreme gjør fine løp på Leangen, men er ikke den som skal gjøre for mye selv og spor sju er veldig sjanseartet.
Rangering V65-5: A: 5 B: 6-1-7 C: 4-2-11-12-3 D: 9-8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Biri

V65-6:
Favoritten 2 Skaugaprinsen må nesten settes først her, da han har vunnet sportrekningen. Formen er fortsatt uforandret fin for hesten som innfridde som vårt kanonobjekt under V75-kjøringen på Leangen tidlig på året. I kveld får hesten i tillegg stifte bekjentskap med Eirik Høitomt og Skaugaprinsen er nok et bankeralternativ.

12 Hågå Odin avsluttet strålende i Klosterskogens store fireårsløp i påsken og årsdebuten holdt han tappert til andre fra dødens etter tidvis å ha presset hardt på vinneren Skaugaprinsen underveis. Men fra spor tolv må Hågå Odin igjen gjøre grovjobben og det er tøft på Biri. 6 Landås Becca er i knallform og med klaff på posisjonene underveis er hun ikke ufarlig.

4 Argr G. blir mye spilt, men er tøft meldt i kveld og har ikke vært veldig sprek i sine to første starter etter pausen. Moe Odin-sønnen er en humørhest og alltid svært vanskelig å plassere. 9 Gyllstjern er mer eller mindre konstant galopphumør, men skulle han finne på å trave feilfritt er han mer enn god nok. 10 Ramstad Knerten og pausehesten 7 Theoball trenger heller ikke være helt sjanseløse i et fint spilleløp.
Rangering v65-6: A: 2 B: 12-6-4 C: 9-10-7-8-5-3-11-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag