*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal glitrer

Foto: Afp/Scanpix

Gunners er bortimot uslåelige for tiden og det skal vi benytte oss av i dagens andre oddstips.

26.11.11 09:40

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Stoke slår tilbake
Oddstips 2: Duket for ny Arsenal-seier
Tippetips: På tide med 12 rette
Premier League: Skader og karantener
Premier League: Se United - Newcastle gratis
Travtips: V75 Klosterskogen

Langoddsen byr på en flott meny. Premier League, Championship, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Primera Division og mye annet spennende er representert.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
55. Leeds - Barnsley B 4,50
Barnsley blir dagens langskudd av to grunner. De er alltid beredt til å yte maksimalt i lokalderbyet mot Leeds og har ofte fått med seg poeng. Dessuten stiller de et sterkt lag krydret med et par nye lånespillere som kan vise seg å gjøre en forskjell. Man kan også spille UB til 2,00, ikke dumt det heller, men langskuddet blir borteseier til 4,50.

Dagens avslag
52. Bristol City - Southampton B 1,70
Borteseieren i Bristol ser ut som dagens dårligste spill, mener vi, enn så god form Southampton kan vise til. De er imidlertid ikke på langt nær så gode borte som hjemme, og mot et Bristol City som har våknet til liv under ny manager, er 1,70 langt unna spillbart hos oss.

64. Manglerud Star - Vålerenga B 1,25
Det var smertefullt og flaut å se på VIF hjemme mot Sparta på torsdag. Det var ingen flyt og utvisningene de pådro seg var så unødvendige at man ble sittende å lure på om det virkelig var sant det man så. Det sto 0-5 et stykke ut i 2. periode, og det endte med tap 3-7, som fort kunne vært større. Med én gang førsterekka til VIF reduseres på grunn av fravær, er laget bare middels, noe trener Espen Knutsen også sa rett ut etter kampen. Vi kan ikke se en eneste grunn til å spille VIF til 1,25 i Oslo-derbyet borte mot MS.

Dagens spill
Helgens runde i Premier League ser veldig spennende ut, og vi finner så mange aktuelle spill her at vi blir nødt til å la de franske, spanske, italienske og tyske objektene ligge. Vi starter med programmets første fotballobjekt, kampen i Stoke starter allerede klokken 13.45. Til slutt ser vi på Arsenals sjanser i derbyet mot Fulham.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

76. Arsenal - Fulham
Arsenal inviterer til London-derby og formen er god. Etter den fantastiske 5-3-seieren borte mot Chelsea har Gunners spilt 0-0 mot Marseille i Champions League, før de vant tre strake kamper, mot West Brom og Norwich i Premier League, og Dortmund i CL. Det ser ut som spillerne finner hverandre litt mer intuitivt nå, sammenlignet med det litt rotete spillet vi fikk se tidlig i sesongen, og Robin van Persie er i kjempeform. Arsenal er på 7. plass i serien, men de er tredje beste hjemmelag med 5-0-1 på Emirates.

Til denne kampen må hjemmelaget unnvære Sagna, Wilshere, Gibbs, Miyaichi og Jenkinson, som alle er skadet.

Fulham gjør det greit i Europa League, mens det er lengre mellom høydepunktene i Premier League. 2-5-5 på de tolv første holder dem to poeng over nedrykk. Forrige helg spilte de 0-0 mot Sunderland, og i forrige London-derby gikk det galt med 1-3 hjemme for Tottenham. Når det er sagt, må vi også nevne at Fulham slo QPR hele 6-0 i et annet London-derby, men sett bort fra denne storseieren, har Fulham bare scoret 8 mål på de 11 andre kampene sine.

Davies, Sa og Grygera er skadet, Sidwell og Kelly betegnes som usikre.

Det har blitt 2-1 og 4-0 i de to siste tilsvarende. Arsenal spiller med selvtillit og har van Persie, Song og flere andre i form. Fulham har neppe det som trengs for å ta poeng på Emirates i dag. Vi tror Arsenal kan score både to og tre ganger, bortelaget levner vi små sjanser til å score. Vi runder av oddsdagen med hjemmeseier med to mål eller mer på Emirates til 2,00. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.25.

76. Arsenal - Fulham (0-1) 2,00 3,55 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.