Foto: Erik Johansen/Scanpix

Åsane tilbake på vinnersporet

Vi har vendt blikket mot Oddsenligaen for å finne gode objekter på dagens langodds.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
V75 Drammen: 17 + 63 millioner i pottene!

langoddsen i dag finner vi blant annet toppkampen mellom Roseborg og Strømsgodset, og en rekke kamper i Oddsenligaen og 3. divisjon.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Egersund – Arna Bjørnar U 4.35
Egersund halter videre og har bare tatt to poeng på sine fire siste: mot Ålgård (13.) og Notodden (7.). Er nummer 10 med bare ett poengs klarering til Flekkerøy på nedrykk, og ser så langt ikke ut til å kunne forbedre fjorårets 10. plass. Ikke vunnet en hjemmekamp siden 2-1 seieren over Fana (10.) i april, men fikk i det minste ett poeng mot Ålgård og Nest-Sotra (2.). Tapene kom mot Åsane (3.) og Viking 2 (8.). Har 1-2-2 hjemme og 2-4-4 totalt.

Arna-Bjørnar har levert en godkjent start på sesongen, laget som i fjor spilte i 3. divisjon står med 16 poeng etter 9 kamper. Vant fire på rad i april og mai, men de fire siste har kun gitt én seier. Slått alle tre bunnlagene, men også tatt Fyllingsdalen (4.) og Vidar (5.) fra øvre halvdel. Har 5-0-4 totalt og 2-0-3 borte: slått Fyllingsdalen (4.) og Fana (12.), mens det ble tap for Åsane (2.), Ålgård (11.) og Nest-Sotra (2.). Målforskjellen er ikke mye å skryte av, har kun scoret 6 mål til sammen og bare 2 på bortebane.

Arna Bjørnar kommer trolig til å stille seg defensivt ute på Idrettsparken, og selv om bortelaget har til gode å spille uavgjort, tror vi sannsynligheten for poengdeling er høy i dagens kamp.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Rosenborg – Strømsgodset Over/Under fulltid 1.5, Over 1.15
Toppkampen på Lerkendal betegnes som en tidlig seriefinale og er viktig for begge lag: Rosenborg må ha poeng for å holde følge, mens Strømsgodset beholder ledelsen så lenge de unngår tap. Kan fort bli et målfattig oppgjør, og vi melder pass på over 1.5 til stusslige 1.15.

Dagens spill
68.Åsane – Fana
Åsane var ubeseiret i serien frem til juni, men tapte månedens to første kamper, borte mot Nest-Sotra (2.) og hjemme for Fyllingsdalen (4.). Forrige helg resulterte i 1-1 mot tabelljumbo Arendal, men måtte da greie seg uten flere sentrale spillere pga. skader, og stilte med bare to innbyttere på benken. Ligger likevel godt an som nummer 3 med 6-2-2 og 20 poeng. Står med 4-0-1 / 10-2 hjemme på Myrdal: Arna-Bjørnar (6.), Viking 2 (8.), Vidar (5.), og Notodden (7.) ble alle sendt hjem uten poeng. Får tilbake Vegard Moberg (f) til dagens kamp, og skal ha bedre dekning troppen.

Fana holder seg over nedrykksstreken, men det er kort vei ned og laget kan synke ned i sumpa med tap i dag. Skal være fornøyd med poengdelingen hjemme mot Fløy Flekkerøy sist; lå under hele tre ganger, men utlignet gang på gang og reddet det ene poenget med scoring på overtid. Har 2-0-3 borte: tapt for Egersund (11.), Arendal (14.) og Vindbjart (1.), slått Ålgård (13.) og Brann 2 (9.).

Selv om Fana plukker jevnt med poeng, bør Åsane ha flotte muligheter til å slå tilbake med seier etter en svak periode.

69. KFUM Oslo – Grorud
KFUM har meldt seg på i toppen i avd. 4, ligger bare to poeng bak serieleder Tromsdalen. Har 5-2-1 totalt og 4-1-0 i Oslo: slo Levanger (3.) 4-0, Tromsø 2 (9.) 5-1,Byåsen (8.) 6-1 og Strindheim (13.) 4-1, mens det ble 0-0 mot Nardo (6.). Laget har scoret flest og sluppet inn færrest bakover med 26-8 totalt, og ser særs effektive ut med 19-3 i målprotokollen på hjemmebane.

Grorud ligger på 4.plass med 5-2-3 og 17 poeng. Vant tre på rad i mai, men fulgte det opp med å tape tre strake: borte for Levanger (3.) og Tromsø 2 (9.), hjemme mot Nardo (6.). Er dog klar forbedring i formen igjen, vunnet sine to siste: hjemme mot Byåsen (8.) og borte mot Strindheim (13.) Står med respektable 3-0-2 på bortebane, med seier over Eidsvold TF (5.) som beste resultat. Vi tror likevel de kommer til kort mot KFUM som bøtter inn mål på hjemmebane.

69. KFUM Oslo – Grorud 1.45 4.30 3.95
68. Åsane – Fana 1.72 4.05 2.85

Total odds 2.49

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus