*Nettavisen* Sportspill.

Aston Villa spilles

Foto: Nick Potts / PA

I dag skal vi vinne mer. Sjekk det første av to spennende oddspill fra England.

23.04.11 10:41

Langoddsen byr på 59 objekter, 51 når vi trekker fra de italienske objektene. Litt færre enn vanlig, men dette får vi igjen på mandag da det er full runde i norsk fotball.

Siden vi er veldig inne i den engelske fotballen med tippetipsene, og siden vi traff til fine 5,40 i går, frister nok en gang med spill på objekter fra England. Her følger den første av to anbefalinger fra oss i dag.

Sportspills meny lørdag:
Tipping: Liverpool garderes
Oddstips 1: Villa vinner
Oddstips 2: Vi tror på Chelsea
Sjekk også: Lesernes oddstips lørdag
Trav: Klosterskogen lørdag

Aston Villa - Stoke
Aston Villa har 1-0 over Newcastle og 2-1 borteseier over West Ham i sine to siste, og endelig har de begynt å klatre opp fra nedrykksstriden. Det er så jevnt denne gangen at to seire på rad har tatt dem helt opp på øvre halvdel. 7-5-4 på hjemmebane er brukbart. Nå er målet å avslutte denne sesongen med en 8. plass, i følge assistenttrener Gary McAllister. Han er i søkelyset for tiden, for manager Gerard Houllier er innlagt på sykehus og leder ikke Aston Villa i dag, det gjør McAllister.

Delph (m) er tilbake fra skade og Aston Villa har fulltallig tropp. Det ventes samme startoppstilling som sist.

Troppen: Friedel, Walker, Collins, Dunne, L. Young, Downing, Petrov, Makoun, A. Young, Agbonlahor, Bent, Marshall, Clark, Heskey, Pires, Albrighton, Reo-Coker, Cuellar, Delph.

Stoke kvalifiserte seg for FA-cup-finalen forrige helg, ved å knuse Bolton 5-0. Der møter de Manchester City, og denne finalen på Wembley blir vårens høydepunkt for Stoke City. I Premier League trengs noen få poeng til før plassen er sikret, og med 8-4-4 på hjemmebane og 3-1-12 på bortebane kan man tenkte seg hvor disse poengene skal inkasseres. Stoke har tapt alt av bortekamper i ligaen i år og knapt scoret bortemål.

Det er ingen nye skader i laget, og nå er dessuten Carew (a) tilbake etter sitt langdryge ryggtrøbbel, og Begovic (k) klar for innsats mellom stengene.

Troppen: Begovic, Sorensen, Nash, Huth, Faye, Shawcross, Wilkinson, Whelan, Wilson, Pennant, Diao, Whitehead, Delap, Etherington, Pugh, Jones, Fuller, Walters, Carew.

Dette mener vi skal være en klar hjemmeseier. Aston Villa viser endelig hva de er gode for, mens Stoke taper nesten alt på bortebane. Det som gir oss ekstra tro på at Stoke taper denne er at de vant og flyr høyt etter 5-0 i FA-cupen. Bortekamp på Villa Park blir trolig alt for tøft, spesielt når man kan leve med tap og heller glede seg til cupfinalen. Vi kan velge mellom H til 1,70, H-1 (hjemmeseier med to maål eller mer) til 2,95 eller hjemmeseier med nøyaktig ett mål til 3,40. De to førstnevnte frister, men nøkterne som vi er nøyer vi oss med hjemmeseieren til 1,70. Denne kan spilles alene, vi bruker den i en dobbel.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Sunderland - Wigan
Sunderland er i katastrofal form og det kan i verste fall koste dem plassen. Med 1-1-8 på de ti siste er man i svakest form av alle. Med 38 poeng trengs det et par til før man kan føle seg trygge.

Manager Steve Bruce skal sjekke tilstanden til Welbeck (a), Richardson og Muntari nærmere kampstart og disse er usikre. Anton Ferdinand (f), Bramble (f) og Mensah (f) er trolig ute igjen. Campbell (a) og Gordon (k) er ute for resten av sesongen.

Troppen: Mignolet, Carson, Onuoha, Bardsley, Angeleri, Turner, Cattermole, Muntari, Richardson, Riveros, Henderson, Malbranque, Elmohamady, Sessegnon, Zenden, Colback, Meyler, Gyan, Welbeck, Noble, Knott, Adams, Lynch.

Wigan kontrollerte inn en viktig borteseier mot Blackpool forrige runde. Det tok dem over streken og det må ha gitt selvtillit og god stemning i en av ligaens minste klubber. 3-6-7 på bortebane totalt er ikke så ille, man tar poeng oftere enn man taper og det er det bare halvparten av klubbene i Premier League som kan si. Eneste fravær i dag er venstreback Figueroa, som er suspendert.

Troppen: Al Habsi, G Caldwell, Gohouri, Alcaraz, Watson, N'Zogbia, Diame, Moses, McCarthy, Rodallega, Stam, Lopez, Thomas, Gomez, McArthur, McManaman, Cleverley, S Caldwell, Sammon, Di Santo, Boyce, Thomas, Pollitt, Kirkland.

Wigan gjør det ofte godt mot Sunderland. Det står 6-6-2 fordel Wigan på innbyrdes oppgjør, og de har tatt poeng mot Sunderland i fem oppgjør på rad. N'Zogbia og Rodallega må spille for at vi skal satse på Wigan. Det var tilfelle sist og de vant 3-1 på bortebane. I dag møter de et lag i elendig form, med mange viktige spillere ute med skader, og dette er samtidig et lag man svært sjelden taper for. 1,70 i odds på en UB-gardering her synes vi er godkjent. Spillet går altså inn hvis Wigan spiller uavgjort eller vinner. Vi kombinerer denne med seier til Aston Villa og får en dobbel til 2,89. Denne er verdt en innsats på 100 kroner, spillefristen er klokken 15.55.

24. Aston Villa - Stoke 1,70 3,25 3,95
29. Sunderland - Wigan (0-1) 3,30 3,50 1,70

Total odds 2,89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag