*Nettavisen* Sportspill.

Austevoll i siget!

Foto: hesteguiden.com

Gunnar Austevoll har vunnet åtte løp så langt i 2013, og i lunsjen på Bjerke i dag tror vi han vinner igjen.

17.01.13 08:27

Sportspills meny tirsdag
V65 Umeå: Brisco ordner opp

Dobbel V5 Forus: Svein Ove rigger opp
Oddstips: Brentford leverer igjen

Tirsdagen er det nok å ta tak i for de spillesugne, og det hele åpnes med lunsjtrav til både Romme i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Til kvelden kan vi spille V65 til Umeå på den andre siden av kjølen og til en dobbel V5-omgang på Forus i Norge, og vi har som vanlig tips til alle baner denne tirsdagen.

Riktignok ble det tap for Gunnar Austevoll med Banker Fly som vi bankerspilte i Drammen i går (ble nr. 2), men tidligere på kvelden vant han med Bully. Det var årsseier nr. 8, og bak 4 Special News i den tredje avdelingen i lunsjen på Bjerke i dag tror vi den niende triumfen kommer. 4-åringen står helt perfekt til ved denne anledningen, og vi tror ingen neker ham teten denne gangen.

Super News-sønnen har gått strålende løp til hhv tredje og sølv fra vanskelige utgangsposisjoner i de to siste startenen (fra spor 12 begge gangene), og da står han således langt bedre til i dag. Han gikk solide 17.6 full vei i den siste starten, og det var kun en svært god Concorde W. som ble for god da. Vi synes det er klart enklere i mot i ved denne anledningen, og da bankerspiller vi med god tro!

Vår rangering V5-3: A: 4 B: 5-2-1-3 C: 12-10-8-9-7-11-6

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store utgangshest-system i V5 på 1200 kroner, og det er fyllt ut på to kuponger der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1609 meter autostart
Det er svak kvalitet på deltagerne i dette sprintløpet for varmblodshester i V5-1, og normalt skal 9 Runaway C.N. ha en topp vinnersjanse i et slikt løp. 5-åringen har skuffer mye, men fjerdeplassen på 17.1 over aktuell distanse i den siste starten fra ”dødens” var et skritt i riktig retning. Står helt perfekt til i dag (kan ikke bli mye feil i fra dette sporet), og normalt skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse.

Vi vil dog gjerne se at den positive trenden fortsetter på Kolnes-traveren, før vi setter hele budsjettet på ham, og fra tet er 4 Ravi snakk om hesten å fange til slutt. Ingen nekter normalt 6-åringen føringen i løpet, og på sitt beste er Mystical Dream-sønnen god nok til å lede rundt om. Ikke helt som best før litt pause (stod da også ille til), men nå har han fått ladet batteriene litt (treningsrapportene er litt positiv nå).

En rusten rad står 2 Væsterbomisssophie med, men disse svenskene pleier å duge godt i disse løpene. 5-årshoppa har gitt seg litt til slutt på full distanse i de siste startene, men sprint er trolig en fordel. Spennende i ny regi er 1 Rose News, og hun står perfekt til i dag (sprintet 17.2 til sølv øverst i raden). En habil sprinter på sitt beste er 10 Nicole S.T., og selskapet er ikke verre enn at hun kan kjempe langt fremme.

Vår rangering V5-1: A: 9-4 B: 2-1-10 C: 11-3-6-7-5 D: 8-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Dette kaldblodsløpet teller ikke mer enn åtte deltagere, men vi synes løpet ser vidåpent ut på forhånd. Vi har vondt for å skille disse hestene, og vi tyr da til helgardering på samtlige spilleforslag. Positiv til tredje på fine 32.6 full vei i den siste starten var 8 Huldre Malvin, og på den prestasjonen skal 6-åringen være tidlig aktuell i dette løpet.

Det ble litt feil for 3 Lykkje Snert fra et dårlig spor i den siste starten, men Bø-traveren står langt bedre til i dag. Gikk 33.7 full vei i den siste starten, og vi tror 4-åringen er ytterligere forbedret til dagens dyst. To fine løp på rad har 3 Mellem Borken gått (ble fjerde på 33.3 full vei fra ”dødens” sist), og Pål Even-sønnen står helt perfekt til i dag.

Spennende etter lang pause er 6 Holen Drengen, og kusk Kai Johansen har fått litt positive rapporter på 4-åringen fra trener Erland Holm. Viste fine ting før pause, og 4-åringen må krysses på alle bonger. Stadig fremgang viser 4 Nordbo Vinter (avsluttet fint to ganger på rad), mens kapasiteten ikke er så verst på 1 Faksus (dog usikker).

Vår rangering V5-2: A: 8 B: 3-2-6-4-1 C: 7-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
To hester skiller seg klart ut i dette kaldblodsløpet i V5-4, og da snakker vi om duoen 3 Kengu og 5 Lustra Eldar. De to hadde et jevnt nappetak om seieren sist de møttes i den siste starten, og da var det førstnevnte som gikk seirende ut av den duellen på fine 29.8 full vei. 6-årshoppa til Geir Flåten har vist stabilt god form i lengre tid nå, og Moe Odin-datteren skal tilmåles solide vinnersjanser også i dette løpet.

Sistnevnte var dog tøff etter utvendig reise på sisterunden i den siste starten, og med løp i kroppen etter lang pause er trolig Antonsen-traveren ytterligere forbedret til i dag. Kapasiteten er udiskutabel, og vi krysser på alle bonger. Vi tror favorittene må gjør seg bort på galopp for at noen av den andre skal kunne gå helt til topps, og 12 Drømmina er tatt litt bort av sporet i dag (vært tidlig aktuell fra et bedre spor).

Det er flott form på 10-årshoppa (gått gode løp hele veien nå på slutten), men mye skal klaffe for at det skal kunne bli seier i dag. Vi synes 1 S.T.C.C. Faksa står litt spennende til, og kapasiteten er ikke så verst på 5-årshoppa. Vondt for å vinne løp har 6 Gimra Borken, mens 8 Korat ikke har sprudlet nå på slutten (kan dog mye). Fin fremgang viser 10 Ulsrud Sara (tredje siste), mens kapasiteten er fin på 9 Pålstegg.

Vår rangering V5-4: A: 3-5 B: 12-1-6-8-10-9-2-11 D: 4-7

HTML EMBED

V5-5, 2100 meter autostart
Fem hester gjør opp om seieren i dette flotte varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og vi har klart mest tro på 7 King Of Friday. Strålende ved triumfen på 16.4 full vei i den nest siste starten (totalt overlegen der), mens han hoppet seg vekk på en upassende kort distanse i den siste starten. Neppe noen fare med formen (fryktelig tung å stå i mot til slutt denne), og 5-åringen er spennende i DD.

Det har blitt galopp fra start for 2 Ante i de to siste startene på voltestart, men med dagens startmetode tror vi på et feilfritt løp. Veldig god ved triumfen på 16.8 full vei i den tredje siste starten, og Brinck-traveren står perfekt til i dag. Absolutt toppform holder 1 Brooklyn Bounce (femte på fine 15.0 full vei i den siste starten), men sporet er litt sjanseartet i dag. Kan neppe forsvare teten, og da må det løse seg.

Vi hadde veldig tro på 4 No Credit L.A. i den siste starten etter at vi synes 5-åringen hadde gått strålende løp hele veien forut for den starten i tøffe lag (toer på fine 15.6 full vei i den nest siste starten), men Midtfjeld-traveren bare ”spytter” bittet 600 igjen og vil ikke kjempe. Ser således ikke ut til å ville vinne løp, og da er han en overspilt favoritt i dag. Helt bort er heller ikke 3 Our Girl, men hun var ikke som best sist.

Vår rangering V5-5: A: 7 B: 2-1-4-3 C: 11-10-6-9-8-5

Stort utganghest-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1200.- (over to bonger)
Stamme 2880 rekker (9*8*1*8*5)
1-2-3-4-6-7-9-10-11 (utgang 4-9)
Alle 8
4 Special News
1-3-5-6-8-9-10-12 (utgang 3-5)
1-2-3-4-7

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn en av fire utganger (4-9 i V5-1 eller 3-5 i V5-4) for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 640.- (utgang 4-9 i V5-1)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 560.- (utgang 3-5 i V5-4)

HTML EMBED

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag