*Nettavisen* Sportspill.

Avgjør på rå styrke?

Foto: (Hesteguiden.com)

Mikael J. Andersson tar turen fra Karlstad til Momarken i kveld for å vinne med en sterk hoppe.

07.07.13 10:44

Denne søndagen åpnes opp med spill til Täby galopp i Sverige hos Norsk Rikstoto til lunsj, og der kan det spilles til en V4 og en V5-omgang. Det fortsetter så på ettermiddagen med V64-spill til Solänget samt til en V5-omgang på Mantorp på den andre siden av kjølen, før det hele avsluttes med en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mikael J. Andersson kommer til Momarken denne søndagen med en riktig bra hoppe, og vi tror 3 In Serenity avgjør på rå styrke i V65-3. Hun har vært herdet mot flere av de beste hoppene i Sverige som 3 og 4-åring. I kveld kommer hun ut mot et helt riktig selskap, og distansen er også til hennes fordel. Rite On Line-datteren har travet flere strålende løp i år uten å få vinne, men i kveld kommer seieren.

På Årjäng 19. mai travet hun et strålende løp til andre bak gode Val D’amour. Hun ble sendt fram utvendig for Bergløf traveren, men klarte ikke å gå i nærkamp med kanonen til Bergløf til slutt, men In Serenity falt med flagget til topps som andre hest i mål. Nest sist på Lindesberg avsluttet hun også strålende til andre bak gode Adam’s Eve. Hoppa til Andersson har en hardhet i kroppen, som vi tror blir avgjørende i V65-3, og vi gir henne vår fulle tillit.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
3 M.T. Funky Dude i V65-1 har varslet storform i lengre tid uten å få full utdeling, og vi tror den første seieren for året kan komme i kveld. Han står i et perfekt startspor, og er samtidig veldig rask fra start. 2100 meter er kanskje ikke noe fordel, men i den formen han er i nå, skal han takle det greit.

Sist på Jarlsberg galopperte han inn i den første svingen, men travet et fullt godkjent løp i køen etter galoppen. Nest sist på Bjerke avsluttet han svært godt til tredje bak Baldrian Perdro. Han har som sagt varslet form i en lengre tid, og han har trukket det beste sporet kontra sine argeste konkurrenter. Kommer Herman Tvedt seg til tet kan han fort lede dette løpet fra start til mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.