*Nettavisen* Sportspill.

Avlyst i Boden

Foto: Hesteguiden.com

Streng kulde har gjort sitt til at V64-løpene i Boden denne søndagen er blitt avlyst, og alle gjorte innsatser tilbakebetales.

19.01.14 10:28

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Etter en liten stang-ut periode leverte Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund strålende tips til fredagens V64-omgang på Romme. Det lille forslaget (innl.pris kr 180) på Nettavisen fikk tolv ganger fire rette og betalte tilbake 997 kr, mens det mellomste V64-forslaget (innl.pris kr 441)inneholdt tre femmere og 45 firere og betalte tilbake flotte 6 337 kroner. For det største V64-forslaget (innl.pris kr 1400) gikk det enda bedre med fem femmere og 85 ganger fire rette og totalt 11 310 kroner tilbake. På samtlige andelslag på Eksperten ble det fest og totalt ca 200 000 kroner innspilt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det er nye sjanser til gevinster denne søndagen, og det hele sparkes i gang med spill til V4 løpene på Täby galopp i lunsjen med spillestopp kl. 12.45 hos Norsk Rikstoto. Når galoppløpene er ferdige kan det spilles til en V64-omgang til Boden på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill til en V65-omgang på Sørlandets travpark her hjemme på kvelden.

Innleveringsfrister Boden
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
5 Ceasar De Veluwe (V64-3) är en riktigt bra häst för klassen och har tidigare imponerat då han gästat Sverige. Motståndet är passande den här gången och detta är bästa spiken!

Luringen:
9 Livi Destiny (V64-6) trivs på vinterbana och formen den är klart på gång med ett par lopp i kroppen. Blir aningen bortglömd nu och given varna för då han snart kommer skrälla till och är roligt drag på dubbeln!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag