Klikk her for å se våre V5-forslag

2 Baldergutt (V5-2) har en nydelig oppgave i kveld. Endelig står han perfekt til. Bokli Balder-sønnen er kjapp fra start og Kim Mathisen forteller til Nettavisen at han skal kjøre til direkte. De verste konkurrentene står i de dårligste sporene. Kim overtar sulkysetet i stedet for pappa Øivind og junior har ambisjoner:

- Han har en fin oppgave i kveld og sporet er perfekt. Jeg tror han er minst like bra som de som står i bakspor og må innrømme at jeg har god tro på å kunne vinne løpet, forteller Kim Mathisen til Nettavisen.

Baldergutt vant tre løp i fjor og imponerte ved et par av disse anledningene.

Få også med deg V75-tipsene: Ny jackpot-omgang
Vinn på oddsen i kveld: Satser pengene på VIF

Langelidgutten i comeback
Kapasitetsmessig er han blant landets beste hester, men aksjonen har ikke alttid vært som den skal for vinnerhesten 9 Langelidgutten (V5-5). Nå er hesten operert i et kne. Treningsrapportene er positive og utgangsposisjonen er fin. Med tanke på at han har vært lenge borte synes vi det er på sin plass å gardere, all den tid han også blir kjempefavoritt i kveld. 3 Global Jinx står nydelig til og er i toppform. 5 King Boszorg er veldig god på sitt beste. Var skikkelig bra i Drammen nest sist.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her
11 Jarli Eld (V5-1) har gått fra seier til seier. Fredagens oppgave er nokså overkommelig, men vi skal huske på at han ikke har startet på lenge. På denne tiden av året er banene veldig raske. Som regel er det strekhestene som trekker det lengste strået, men med selvsagte unntak inn i mellom. Vi garderer. Dermed tror vi fort at 1 Horgen Sverre kan stikke av med seieren. Han er i rivende utvikling, men greier neppe å forsvare sporet. Får han opp farten er han god for en 1.30-tid. 7 Banna Bein har travet flere gode løp den senere tiden. Fortjener en seier igjen nå. 6 Lome Edel er bedre enn raden og var har fått positive rapporter på henne.

Frekk banker
I V5-3 blir Tigre Royal vår favoritt. Han galopperte i forsøk på å nå teten i V75 på Sørlandet. Han var bra i Drammen sist og kan fort fikse teten denne gangen. At det er sprint ser vi på som en fordel for Toten-hesten. Fireåringen kan være en frekk banker. 6 Birka Håleryd har et fint løp. Med det rette opplegget kan hun stikke avgårde med hovedgevinsten. 10 Thai Quest kommer fra en stall i form. Hoppa er meget god på sitt beste og skal regnes som en stor outsider i kveld. 7 Olympic Image gjør sin fjerde start i Heidi Moens regi og blir bedre og bedre for hver gang. 2 Fidel L står gusntig til. Vant mange løp i fjor. Merk at han har hatt virus og neppe i toppform.

1 Kluivert (V5-4) var positiv treer fra tillegg sist. Hadde duoen Theoblessa og Hongslo Sokka foran seg, men holdt unna for Bork Odin. Travet 24,6 den dagen. Han et gunstig løp denne gangen og vil nok stase på tetkjenning hele veien. Vi garderer siden det er lenge siden han har vunnet løp og i tillegg begynner å dra på årene. 3 Wik Elden står fint til på rett distanse og holder god form. 2 Åspe Kvikk er på gang. Er ikke like tøff som tidligere, men blir skummel om han får spare speeden sin i det lengste. Det samme gjelder 4 Briskeby Kvikk som heller ikke kan gjøre så mye på egenhånd.

Trykk her om du ønsker vårt V5-forslag. Vil du se DD-tips kan du trykke herl.

Annonse: Her finner du flere eksperttips!

HTML EMBED