Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfri lunsj

Det er langt mellom de sikre holdepunktene i lunsjen på Jarlsberg i dag, men vi tror det skal være mulig å gå tynt i flere løp.

Sportspill er inne i en god periode på tipsene nå, og siden fredag har vi spilt inn over 800 000 kroner på Eksperten. Sterkt det, men i går ble det litt stang ut på Bjerke (vi fikk fem rette på 11 andelslag).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det gikk derimot strålende for våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen i V4-spillet på Jägersro i Sverige, når fem av deres andelslag på Eksperten gikk inn til en utbetaling på flotte 9065 kroner.

Det er nye sjanser til gevinster denne torsdagen, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Örebro i Sverige og på Jarlsberg her hjemme. Siden kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til V64-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Bergen travpark her på berget, og i Sverige er det jackpot i V64-spillet med 1 162 257 kroner ekstra i sekserpotten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Bankeren strøket
I et sprintløp for varmblodehester i V5-1 har storfavoritten 6 Monique Bråten blitt strøket, og når også nestfavoritten 4 Anarchy har blitt borte fra løpet, er det kun syv deltagere igjen. Da ligner det en topp vinnersjanse for 8 Worth The Wait, og selv om dette ikke er snakk om noen stor stjerne, kan hun vinnne i dag.

Hun fikk fjerde på 18.1 over aktuell distanse sist, og hun skal nå være favoritt. Tilbake etter en mindre pause kommer 7 Real Competition, og hun skal være av de bedre i dette løpet (gikk stabilt gode løp før litt hvile). Ga seg på 2600 meter sist gjorde 9 Early Choice, men dagens distanse passer henne trolig bedre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Tre hester gjør opp?
I et nytt sprintløp for vambloshester i V5-3 synes vi tre hester skiller seg klart ut, og en spennende start i ny regi gjør 2 Cream G.T. 6-åringen kommer ut i regi Kjetil Helgestad, og kan ventes forbedret (han gikk et fint prøveløp på 18.6 full vei). Kapasiteten på 4 Eck Chili Pepper er også fin, og han må regnes tidlig.

Han går ofte fine løp etter litt pause, og han har sprintet 14.8 som best tidligere (vant tre løp i fjor). Vi synes 7 Antaro har vist litt stigende form nå på slutten (positivt til fjerde på 18.5 over aktuell distanse nest sist), og i et løp som dette bør Solber-traveren være tidlig aktuell (han kan score på at han er travsikker).

Maks fire vinnerkandidater
I V5-4 kan vi ikke få øye på mer enn fire vinnerkandidater, og en grei favorit skal 1 Sølvbergs Knekten være snakk om. Han holder uforandret fin form (tredje på 30.1 full vei sist), og han kan bokføre årets femte triumf i dag. Veldig fint inne i løpet står 7 Tori Huldra, og hun er trolig best på kapasitet.

Formen på henne etter litt pause er uviss, men på sitt beste legger hun dette feltet på rygg til slutt. Det er intet å utsette på kapasiteten til 6 Gea, men galoppene kommer tett der i gården (dog klart god nok feilfritt). Vi er litt usikre på fighteregenskapene til 9 Skaane Jo, men han innehar fine fartsressurser.

Kommentarer til denne saken