Real Madrid - Valencia

Kampstart onsdag 1. februar kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44

Estadio Santiago Bernabéu

Kampen kan sees på TV 2 Premium 1 Skaff deg tilgang her

Onsdag ettermiddag tilbyr Norsk Tipping 105 spill på torsdagens kamp mellom Real Madrid og Valencia. Vi har funnet to spill vi mener et spennende.

Benzema er et mareritt for Valencia

Karim Benzema har kun scoret ni mål så langt denne sesongen, men franskmannen er likevel Reals toppscorer. Han har scoret tre mål mer enn Federico Valverde og Vini Jr. Begge har seks scoringer hver.

Selv om 35-åringen ikke har fyret på alle sylinderne denne sesongen, er scoringssnittet hans likevel nesten identisk med det han hadde sist sesong, da han endte på 27 mål og ble toppscorer i den spanske toppdivisjonen. Forrige sesong scoret han 0,84 mål i snitt, mens denne sesongen er snittet 0,82. Problemet er at han kun har scoret ett av de ni målene hjemme på Estadio Santiago Bernabéu...

Men vi tror sesongens andre mål på hjemmebane kommer i torsdagens kamp. Det er gode grunner til å tro på Benzema-scoring.

Her kan du spille på at Karim Benzema scorer mot Valencia til 1,67 i odds

Franskmannen er et monster inne i 16-meteren, og torsdag kommer en av favorittklubbene hans på besøk til den spanske hovedstaden.

35-åringen har scoret 13 mål på 24 kamper mot CF Valencia. Det er kun to klubber han har scoret flere mål mot i La Liga: Athletic Bilbao (17) og Granada (14).

Statistikken viser at Karim Benzema har vært et mareritt for Valencia de fire siste sesongene. Franskmannen har scoret i samtlige av de syv siste kampene mot Mestalla-laget i La Liga. Benzemas scoringsrekke mot Valencia strekker seg tilbake til 2018-2019-sesongen, da han scoret på Mestalla.

3,45 i odds på at Benzema scorer det første målet i kampen er interessant siden han har scoret det første målet i de tre siste hjemmekampene mot Valencia.

Vi tror Karim Benzema blir første målscorer i kampen. Det spiller du på her 3,45 i odds

Kollapser i andre omgang

Real Madrid er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. De har vunnet fem av de siste åtte ligakampene på Bernabeu denne sesongen.

Carlo Ancelottis lag har ikke akkurat sprudlet etter VM-pausen. De har spilt tre av de siste ni kampene uavgjort, blant annet mot Valencia i Super Cupen (1-1), og de har tapt to kamper. De virker imidlertid å være på bedringens vei. Nylig har de vunnet mot Athletic Bilbao og Villarreal, og de har en oppsiktsvekkende statistikk mot Valencia i Madrid. De er faktisk ubeseiret på hjemmebane mot Valencia de siste 15 årene.

I Valencia er det krise. De står uten seier siden VM-pausen, og tre av de fire siste kampene har endt med tap. Laget ligger nå på 14.-plass, kun ett poeng over nedrykksstreken. Klubben sparket trener Gennaro Gattuso for to dager siden, og Voro Gonzalez er nå midlertidig manager i klubben for åttende gang!

Dersom kampene hadde vart 45 minutter ville Valencia ligget oppe på syvendeplass med syv flere poeng enn de har nå. Faktum er at det har stått uavgjort til pause i ni av de 18 første kampene til laget denne sesongen, men de har tapt fem av kampene i løpet av de siste 45 minuttene. Vi tror Valencia kan spille en jevn første omgang på Bernabeu, men tror de faller i sammen i andre omgang.

Vi tror at det står uavgjort til pause og Real Madrid avgjør kampen i andre omgang. Det spiller du på her til 4,20 i odds