Foto: hesteguiden.com

Bergh i hetluften

Robert Bergh har hatt en flott start på årets sesong, og i Östersund i Sverige i dag tror vi han vinner igjen.

Kommersielt

Søndagen starter opp med lunsjtrav til Eskiltuna (vi kan spille V4 og DD dit) i Sverige, før det fortesetter på ettermiddagen med V64-spill til Östersund på den andre siden av kjølen.

Les også:Toppkuskene spilles

På kvelden kan vi se frem til en dobbel V5-omgang i Drammen, og vi har tips til Östersund og Drammen denne søndagen.

Sist helg tok Robert Bergh to V75-seiere på Bergsåker med stallhestene Nahar og Ted Blågul, og vi tror seiersflyten fortsetter under V64- omgangen på Østersund denne søndagen. Vi innleder denne V64-omgangen med en banker som Robert Bergh kusker, og den hesten er overlegen sine konkurrenter på kapasitetet.

Vi snakker da om 9 Nahar i V64-1 som prøvde seg under vintermeetinget på Vincennes, og 8-åringen hevdet seg der med bravur. Han vant et par løp på koksgrusen på Vincennes, og han tok en imponerende seier 19/11. Han travet store deler av løpet i «dødens» den gangen, men var allikevel god nok til å holde unna for gode konkurrenter som Saba Du Vivier og Marlon M.

Han gikk et toppløp i Prix Du Luxembourg nest sist, hvor han kun hadde kanonen Triode De Felliere foran seg i mål. Den sterke Love You sønnen var langt foran hester som Nalda Nof og Juggle Face i mål da. I den siste starten var han tilbake på svensk mark ,og prøvde seg direkte i V75 hjemme på Bergsåker. Travet store deler av den siste runden i tredjespor, og seilet i fra konkurrentene på den sølete banen. Formen sitter i, og han møter helt riktig selskap på søndag. Dette løpet skal Bergh traveren vinne uten problemer, og vi var aldri i tvil.

Innleveringfrister Östersund
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dynamitt i ny regi!
Vi har stor sans for 11 Chelsea i V64-4, og vi bankerspiller denne på de to minste V64-forslagene. Vi snakker ikke om fotball laget Chelsea, men en traver med solid kapasitet. Hoppa gjør en særdeles spennende debut for den dyktige amatørtreneren Hans Svedin. S.J.’s Photo datteren travet flere toppløp for sin forrige trener Thomas Uhrberg. På Jägersro nest sist lekte hun med gode hester som, Foot Stompin Music og Zarkozy.

Førstnevnte er en meget lovende hest i Tomas Malmqvist sin trening. I den siste starten var hoppa ute i knallharde omgivelser, og dro frem angrepet i tredjespor. Speeden ebbet ut på oppløpet, men formen skal det ikke være noe i veien med. I dag møter den lekre hoppa helt riktig motstand, og med dyktige Bo Eklöf i sulkyen kan hun være en vinner på direkten.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus