Foto: Hesteguiden.com

Bergh mot 20 millioner

Robert Bergh har hatt en fantastisk sesong og stallhestene runder 20 millioner innkjørt i løpet av uken. Mandag er han på Romme.

Kommersielt

En ny herlig travuke står foran oss der høydepunktene kommer tett. Onsdag er det ekstra V75 på Bjerke der en eventuell alenevinner kan ta med seg 18 millioner kroner. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75 og dersom ikke jokerpotten ryker onsdag vil det minimum være mulig å ta med seg 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna og ekstra V75 derfra med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men allerede mandag er det mange vinnermuligheter. Vi starter med V4 fra Romme, før Momarken overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det store jackpotter i spill. På Drammen er det NOK 543.236 ekstra i sekserpotte, siden det ikke ble utbetaling for fem rette i V65 på Biri på fredag. På Mantorp ligger det hele SEK 1 850 009 ekstra i sekserpotten siden det ikke ble utbetaling for fire rette under V64-stevner på Charlottenlund søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Robert Bergh er altså på plass under V4-løpene på Romme mandag og da gjelder det å være på vakt. Robert Berghs stallhester har tatt 176 seire på 784 starter i år og i pengevei er det blitt 19 656 125 SEK per 27. oktober. Robert Bergh er som kjent ikke bare varmblodstrener, han er også trener av flere flotte kaldblodshester.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En av dem er 3 Nordsjø Douglas som starter i V4-1. Den sjuårige vallaken etter Moe Odin har vært i Robert Berghs trening det siste året og fremgangene har vært store. Fem strake seire er det blitt nå og sist på Romme i finalen av Dubbelcupen var hesten igjen strålende vinner. Han fikk 150 000 SEK for den seieren og klart han møter litt bedre hester i dag. Men det er åpenbart mye å gå på og vi var aldri i tvil om V4-bankeren mandag og spiller 3 Nordsjø Douglas i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus