*Nettavisen* Sportspill.

Bergløf tilbake i hetluften

Mannen bak verdensstjernen Copiad har en seiersmaskin på gang.

Mandagens travmeny fra Norsk Rikstoto består av V4 fra Färjestad til lunsj, mens det er dobbel V5 fra Drammen og V65 fra Halmstad til kvelds.

Selv om det ble stang ut søndag både på Solvalla og på Sørlandet søndag, har det rullet fantastisk bra på for Sportspill de siste dagene. Under lørdagens V75-løp på Leangen ble det nytt treff på det mellomste forslaget (inn.pris kr 375) og fine 3 718 kroner tilbake. Det var mange av våre lesere som fulgte de tipsene og hele 225 V75-kuponger som ble levert via Nettavisen fredag og lørdag gikk inn med gevinst og samlet hentet altså våre lesere nesten en halv million kroner i gevinster lørdag.

Torsdag ble det som kjent flott treff under V65-løpene på Ørebro og vårt mellomste spilleforslag (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 6018 kroner. Den dagen hentet våre lesere litt over 170 000 kroner tilbake i gevinster og våre lesere har dermed fått utbetalt ca 670 000 kroner i gevinster de siste dagene.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi skal altså til Värmland, Karlstad og Färjestad travbane for å åpne ukens hestespill. En av travtrenerne som holder til der er Erik Berglöf som er kjent for sine bravader og Elitloppsseire med verdensstjernen Copiad. De senere årene har det vært forholdsvis stille rundt Berglöf, men en og annen vinnerhest dukker opp i hans regi.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En seiersmaskin av de sjeldne
1 Identico Corner er kanskje den nye seiersmaskinen for Erik Berglöf. Den tyskfødte Ganymede-vallaken har allerede vunnet 20 løp på kun 29 starter. Vallaken debuterte på skandinavisk jord med seier på Charlottenlund i august i fjor, da i regi Lutfi Kolgjini. Da galopperte hesten fra start, men kom strålende tilbake til seier. I debuten for Erik Bergløf etter noen måneders pause (på Färjestad 27/12 i fjor) gikk han meget bra etter fra et dårlig spor samt en litt defensiv styring fra Berglöf.

Kretsen rundt hesten var uansett meget fornøyde for han hadde ikke gått noen spesielle banejobb, samt han var balansert med tunge jernsko. Ganymede–sønnen er kjapp fra start er det vi har sett av hesten i Tyskland, men han galopperte når Kolgjini testet han på Charlottenlund. Normalt så skal det ikke være noen problem å forsvare sporet om Bergløf har rigget seg bra til i sulkyen. Vel i tet så taper Identico Corner aldri dette løpet og vi tror karrierens 21. seier er et faktum når V4-2 er i mål på Färjestad mandag. Vår klare V4-banker denne mandagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En spennende yankee
4 Carry A Torch er en meget spennende nykommer til Åke Lindblom sin stall. I USA var det det den utflyttede landsmannen Jim Oscarsson som eide og trente hoppa og det er fortsatt han som står som eier av Glidemaster–hoppen. Åke Lindblom er lyrisk i rapportene for i jobbene virker dette som en flyvemaskin, sier den dyktige treneren. I USA har hun vist en meget bra starthurtighet, så vi blir ikke overrasket om hun spinner til tet. Etter det vi erfarer så utstyrer Åke Lindblom henne med såkalt yankervagn og vi er overrasket over at hun ikke er tippet som favoritt i den svenske fagpressen. Blir hun ikke for hissig, så skal hun vinne V4-3/DD-2. Blir andrevalget i spillet og er således også et flott objekt i DD.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.