*Nettavisen* Sportspill.

Billson på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Vi drøyer med bankeren til siste avdeling på Øvrevoll i kveld. Sjekk våre galopptips.

25.08.11 12:53

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Frode Hamre styrer lunsjen
Bergen travpark: Vi bankerspiller et andrevalg

Oddstips 1: Slutt på moroa for HJK Helsinki

Oddstips 2: Aalesund faller i Nederland

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Søndag er det årets store dag på Øvrevoll med Norsk Derby og en rekke storløp på programmet. Torsdag er det vorspiel og det er som vanlig en utfordrende V5-meny for spillerne.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Denne løpsdagen går vi for 10 Billsson i siste avdeling. Han startet 11. august på Øvrevoll etter pause siden november i fjor og imponerte med seier over 1980 meter. Den litt lengre distansen er ingen ulempe da han tidligere har vunnet over 2830 meter. Normalt skal han også forbedre seg noe etter den ene starten og motstande er ikke all verden.

V5-1:
7 Home Straight imponerte sist over 1100 meter på dirt track og skal ut på de samme betingelsene denne løpsdagen. Går han like bra kan han være en bankerkandidat men 6 Rapphongi avsluttet fort sist og skal ikke glemmes. De andre i løpet har neppe mulighet til en plassering blant de to beste.

V5-2:
1 Until June gikk et godt løp 28. juli og var kun 4,5 lengder bak en god hest som Buen Rumbero. Sistnevnte vant storløp i Malmø på derbydagen og stallens førsterytter har valgt å ri henne. 4 Surfer er jevn og god. Bærer ”myggvekt” i dette løpet og det kan være positivt. 2 Dubai Samurai var god tidligere i år men har skuffet noe i det siste. Møter enkelre hester og tives på dirt track. 6 Northern Pal har skuffet i det siste men er vanligvis kanskje hakket bedr på dirt track.

V5-3:
2 Oh Felia Lo har vist at hun takler dirt track på Øvrevoll da hun var annenhest etter Philiboy. Samme prestajon burde holde til seier her.men . 10 Mercury Rising sesongdebuterer. Har startet lite men viste litt form ved et par anledninger på Täby. Kan være en luring i dette selskapet. 5 Mirliton har kun startet fem ganger uten å skremme noen. Siste starten var litt bedre og med ytterligere framgang er han en outsider i dette selskapet. 12 Forever Fong har vært plassert og skal ikke glemmes. Forøvirg et løp med mange hester som ikke har vist noenting.

V5-4:
4 Merrie Del Fine har vist brukbare prestasjoner og var fjerdehest i Gøteborg i siste start. Skal ikke glemmes her. 11 Mr Timberlake var knepent slått over 900 meter på gress 4. august. Har forsøkt seg på dirt track i Sverige men det har gått dårlig. Usikkert om han takler baneforholdene. 12 River Landing, 10 Sonja og 9 Firefox er outsidere sammen med 6 Phili Boy.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
10 Billsson var tilbake et langt opphold 11. august og viste da god form og vant over 1980 meter . Normalt skal han forbedre litt etter denne starten og dette løpet skal han vinne. Han har tidligere vist at han takler dirt track og distanse. Dagens banker.

Tips øvrige løp

Løp 1:
3 Pecoiquen har vist god form i de siste to startene med seier og en tredjeplass på Jägersro. Det skal være nok til å vinne dette løpet. 12 Hakuna Matata gikk et par gode løp tidligere i år men har skuffet noe i det siste. Distansen i dag er passende. 2 Zen Cat trives på dirt track og er er en utfordrer i dette løpet.

Løp 2:
3 Berta isabel har vunnet over denne distansen og er helt i teten i dette løpet. 7 Mad Men har skuffet etter at han vant debutløpet som var på dirt track. Gressbane har han tydeligvis ikke satt pris på. 8 French Fantasy skal ha en god mulighet på trippelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.