Gå til sidens hovedinnhold

Bjerring ordner biffen?

Vi tror dyktige Jan M. Bjerring sitter bak en vinner i lunsjen i Drammen i dag, og da snakker vi om et andrevalg i spillet! Sjekk våre lunsjtips.

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Drammen og Bergsåker i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), mens Forus (dobbel V5) og Jägersro (V65) overtar på kvelden.

I lunsjen i Drammen er det langt mellom de sikre holdepunktene, men vi tror dyktige Jan M. Bjerring sitter bak en vinner i den tredje avdelingen. Vi snakker da om 5 Kleppe Smygen, og i en feilfri utgave tror vi livets første triumf kan være et faktum i dag.

Første gangen ut i år gikk han rundt 30.0 siste tusen (fikk da sølv på 33.3 full vei) , og han viste da at fartsressursene er veldig fine. I Spikeld–sønnen`s to siste løp har det blitt galopp tidlig i løpene, men han har levert veldig fine ting i kulissene.

Nå har hesten blitt litt mer vant med startbilen (gikk autostart i den siste starten), og mot svært overkommelig motstand kan kusken kjøre litt mer på sikkerhet denne gangen. Det var dessuten en oppjaget sprint i den siste starten, men dagens distanse tror vi passer den kapable 4-åringen langt bedre (2100 meter).

Vår rangering V5A-3: A: 5 B: 3-2-10 C: 9-11-12-8-7-1-6-4

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Det ble flott klaff på Jarlsberg i lunsjen i går all den tid vårt største spilleforslag gikk inn til en utbetaling på 8850 kroner (en samlebong fem ganger), og det er nye sjanser i lunsjen i Drammen i dag!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1
2 Aaby Borken er ingen enkel herremann, men han har helt riktige forutsetninger denne gangen (sprint, perfekt spor og dyktig kusk). I en feilfri utgave spinner han normalt til tet, og da leder han i så fall lenge (galoppfaren er dog stor). 3 Kremlinn er nok kanskje den beste hesten i feltet, men hun holder ikke den samme formen som hun hadde tidligere i vår (motstanden er dog så overkommelig at hun må krysses).

9 Striks holder bedre form enn raden, men han har virket litt tung i kroppen den siste tiden. I dag har han uansett et riktig løp på papiret, og vi få vi håpe det er litt mer spenst i han denne gangen. 10 Jærvsøtuva har vært positiv etter lang pause, og hun skal normalt bli bedre for hvert løp hun nå går (kan vinne hvis det klaffer i dette åpne løpet).

Vår rangering V5A-1: A: 2 B: 3-9-10 C: 12-8-5-11-1-7-4-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-2
2 National Tribute setter vi først i dette løpet der det er mange som debuterer bak startbilen, og her gjelder det å se varming og startvognprøver for de som har anledningen til det. Super News–sønnen har vært positiv i de løpene han har gått, og i den siste starten avsluttet han meget fint til sølv bak umulige Sejr Gammelsbæk på Sørlandet. Vi innbiller oss at han kan løse godt fra start, og skulle han komme seg foran tror vi dette er snakk om en vinner.

1 Great Commander fra samme eier/trener tror vi ikke er noe dårligere, og fra et perfekt startspor er han interessant. 5 Now We See har fin kapasitet, men slik er det med alle hestene til Kjell V Braaten. De er dog håpløst usikre, men feilfritt ender han i toppen. 10 Flying Inside avsluttet fint fra køen i den siste starten på en brukbar tid (tredje på 18.4 full vei), og han virker til å være i fin utvikling.

Vår rangering V5A-2: A: 2 B: 1-5-10 C: 8-3-7-6-4-11-12

HTML EMBED

V5A-4
4 Whatson Line er rask fra start, og det betyr på en arena som dagens. Han har lignende forutsetninger denne gangen som han hadde 16 Juli, og da han vant for dyktige Elisabeth Jensen. Normalt spinner Rite On Line–sønnen til tet, og leder dette løpet lenge (er stridsmoralen på topp holder det helt hjem).

5 Neon kommer ut etter en lengre pause, men har gjort det bra i monteløp tidligere i år, og han skal krysses tidlig. 3 Narrow Hall er rask fra start, men full distanse er neppe noe fordel (og hun møter bedre hester enn tidligere). 1 Pantini kommer til start med kun et intetsigende prøveløp på 23.2 i denne grenen, men når svært dyktige Siv E. Løvvold setter seg i salen er det bare å krysse.

Vår rangering V5A-4: A: 4 B: 5-3-1 C: 9-7-8-6 D: 2-10

V5A-5
3 Family Gun kommer ut etter en liten pause, er formen sånn noenlunde kan han lede et slikt løp fra start til mål. Normalt spinner han til tet, og da slipper aldri kusk Magnus Helland! 1 Mosquito De Mill er en av de bedre i feltet, men det blir sjanseartet fra innersporet. Kan nemlig neppe forsvare sporet, men løser det seg underveis er han helt klart seiersaktuell.

2 Victory Bone kommer ut i regi Kolnes, men trenger normalt løp i kroppen (han har gått på beite en lengre periode). 7 Freestone står litt langt ute på vingen, men var positiv i den sistee starten. Var da tredje på 16.3 over aktuell distanse, og han er nok forbedret med løp i kroppen. 11 Macho er nok den i feltet med størst kapasitet, men han holder ikke toppform. Sporet gjør det hele også litt sjanseartet, men vi blir uansett ikke overrasket om han sveper dette feltet på en langside!

Vår rangering V5A-5: A: 3 B: 1-2-7-11 C: 6-10-5-8-9 D: 4

Kommentarer til denne saken