Gå til sidens hovedinnhold

Ble Lotto-millionær med Ipaden

Lørdagens trekning bød på seks nye Lotto-millionærer

En mann i 40-åra fra Nordmøre leverte Lotto-kupongen på Ipaden, og når Norsk Tipping tok kontakt var han raskt ute med å logge seg på for å sjekke kontoen.

-Ja, syv rette! Det høres bra ut, med to barn og samboer så gir dette mer økonomisk frihet. Nå blir det feiring, fortalte mannen.

En trofast Lotto-spiller fra Harstad oppdaget til sin store overraskelse at hun hadde syv rette mens hun var på vei til jobb.

- Jeg har spilt Lotto hver uke siden starten, og håper jeg skal vinne, men tror det aldri går an å vinne. Og så skjer dette? 1.844.230 kroner, jøss, så morro!

Men feiringen måtte la seg vente på.

- Jeg har akkurat forsøkt å få fri i kveld for å feire, men lykkes ikke - så jeg må nok bare jobbe, men det er jo slik at "Lottomillionærer er ikke som andre millionærer", sa vinneren når Norsk Tipping ringte.

For en Telemarks-kvinne var det ingen overraskelse når det glade budskap ble overbrakt, hun hadde nemlig sett trekningen og ventet på "telefonen fra Hamar".

-Jeg leverer fast rekke, som huskes delvis. Litt skummelt, men selvfølgelig mest gøy når det går slik, og vinner over 1,8 millioner kroner.

Tre tippelag kunne også slippe jubelen løs lørdag kveld; fem kompiser i 40-åra fra Buskerud hanket inn 1.844.230 kroner, en gjeng fra Nordmøre kan smile hele veien til banken hvor 2.003.830 kroner venter, og på Skedsmo innbrakte et systemspill hele 63 fjerdepremier, 21 tredjepremier og en førstepremie totalt 2.003.830 kroner.

Vinnertallene lørdag 12/10 var 1 -3 -6 - 17 -24 - 30 - 31, med tilleggstallene 7 - 12 - 32

Full klaff i Joker
Det ble en travel lørdags-kveld på Hamar. Datamaskinen Ask sørget nemlig for at en heldig Joker-spiller vant over 2.4 millioner kroner. Den heldige vinneren ønsker foreløpig å være anonym og trenger en tenkepause på hva han skal gjøre med millionpremien.

Kommentarer til denne saken