Foto: Paul Weaver

Bli med på vinnerlaget!

Spillerne strømmer til Nettavisens storsatsing på trav. Nå er vi størst!

Kommersielt

I hele høst har premiene rent inn på Nettavisens travtips, og forrige uke spilte vi inn totalt 57.500 kroner.

Den siste tiden har vi også økt tipstilbudet til å gjelde nesten samtlige svenske løp som Norsk Rikstoto tilbyr spill til (svensketipsene er det Thomas Svensen som har ansvaret for). Fra før har vi faste tips til samtlige norske løp, inkludert torsdagsomgangene på Øvrevoll.

I spillboksen under kan du kjøpe en av ekspertkupongene til kveldens V65-omgang på Mantorp travbane i Sverige. NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Lukrative anbefalinger og et bredt tipstilbud er en meget heldig kombinasjon. Når vi også har pusset opp spilløsningen vår de siste månedene, er det ikke rart at spillerne strømmer til spillsidene.

500.000 i omsetning
Forrige uke leverte over 500 nordmenn kupongene sine via Nettavisens spillsider Sportspill.no. De omsatte for nesten en halv million kroner, noe som gjorde oss til Norges største, elektroniske kommisjonær forrige uke.

- Hver dag er våre spilleforslag tilpasset både småspillere og storspillere. Kupongforslagene er derfor lagt på tre ulike nivåer, det billigste forslaget ligger rundt 150 til 200 kroner, og det dyreste på ca 1500 kroner, forteller tipsansvarlig Kurt Rune Leirvåg.

I spillboksen under kan du kjøpe en av ekspertkupongene til kveldens V5A-spill på Drammen travbane. NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

De gode tidene for Nettavisens travtips blir lagt merke til hos Norsk Rikstoto.

- Utvikling av elektroniske kommisjonærer kommer som en følge av vår strategi om å skape bred vekst i alle kanaler. Markedet etterspør tilgang til gode tips og spillmuligheter i digitale kanalene, og kommisjonærer som Nettavisen leverer på begge områdene, sier assisterende nettspillsjef Elisabeth Skallevold.

Her finner du tipsene
Våre eksperter Håkon Einar Hansen, Kurt Rune Leirvåg og Thomas Svensen hviler ikke laurbærene denne uken heller. Alle tipsene finner du på Nettavisens spillportal Sportspill.no .

Har du ikke registrert spillkonto på Nettavisens travsider? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Tips og annen interessant info finner du på Sportspills Facebook-sider. I dag har vi 4000 tilhengere, og vi blir glade for alle nye som liker oss!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus