Gå til sidens hovedinnhold

Blir du tidenes Lotto-vinner?

Nå er Viking Lotto-potten oppe i utrolige 90 millioner kroner.

Den største premien som har blitt utbetalt i Norge var på 46 491 896 kroner. Den ble vunnet i uke 27 i 2010 av en familie på Lillestrøm. Skulle en enkeltvinner stikke av med Viking Lotto-potten førstkommende onsdag kan han eller hun innkassere 90 millioner norske kroner.

For å vinne potten må man ha seks rette på kupongen, og lykketallet må i tillegg bli trukket ut som ett av vinnertallene. Sist onsdag vant en norsk kvinne hele 8,3 millioner kroner.

Les også: Her har de mest Lotto-flaks

- Gudameg, hva er det du sier? Jeg har ikke sett på trekningen og aner ingenting, sa damen til Norsk Tipping da hun ble oppringt - lett anterert.

Potten på vanlig Lotto, førstkommende lørdag, er for øvrig på 15 millioner kroner.

Seks nasjoner deltar i VikingLotto-samarbeidet. De fem nordiske landene Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark startet spillet i 1993, og Estland kom med som sjette nasjon våren 2000.

Spill på nett

For å levere spill på nett, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene. Det går også an å klikke direkte i spillvinduet oppe til høyre i denne artikkelen. Da vil du få valget mellom å levere spill med eller uten kortleser.

Spill på mobilen
Norsk Tipping har det siste året også tilrettelagt for spill på alle mobile plattformer, også iPad og iPod. Mobilklienten er helt gratis, og du kan laste den ned ved å følge instruksjonene på denne siden.

Mobilklienten kan også brukes til live- og resultatserivice og til å overføre penger til og fra spillkontoen.

Kommentarer til denne saken