*Nettavisen* Sportspill.

Blir satt ut av King: - Håper du ikke snakker om meg nå

Spissmøtet gikk ikke helt som planlagt.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=GgtXwpeYwrTfSuw5d3FuRH2bz1v4xVl852ZZlOssKOpVgka6RAylTIQGRwWCVGcOncAa3ZUQ6OwN5xx8FVlq8g03Hzz7esFI76QVXjnZpLs1r5C_UiIN5SrsUthhMSKV7fTWsCar-Tw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Da Norge møtte Sverige til landskamp på Ullevaal stadion mandag, skapte de norske gutta en rekke sjanser, men slet med å finne nettet.

Joshua King og Håvard Nielsen startet på topp for Norge, mens Alexander Søderlund kom inn og misbrukte flere gode sjanser i andre omgang.

Til møtet med Aserbajdsjan i EM-kvalifiseringen vil en ny spiss være tilgjengelig for Per-Mathias Høgmo, nemlig Adama Diomande.

Stabæk-spissen er tatt ut på landslaget for første gang, og kan få sin debut, etter å ha imponert stort i Tippeligaen så langt i år.

Tippemagasinet tok en prat med spissene Diomande og King under landslagets pressetreff i Lillestrøm. De har begge en fortid i osloklubben Vålerenga og har kjent hverandre i lengre tid.

I videovinduet øverst i denne artikkelen kan du se hva de to måljegerne hadde å si om kameratskapet og den viktige kampen fredag kveld.

Tippemagasinet er et samarbeid mellom Nettavisen, Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Norsk Tipping.

Programmet tar for seg norsk fotball på flere nivåer og i denne ukens utgave får du også mer om kvinnelandslaget, som for tiden spiller VM i Canada, og den gamle storklubbens Lyns nye storsatsing.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag