Gå til sidens hovedinnhold

Bodø-hester dominerer

Trine Hansen fra Bodø reiser til Harstad med to storfavoritter søndag. Nordisk spill gjør at potten i nord blir større enn vanlig.

Mer fra sportspill.no søndag:
V4 og V5 på Täby fra kl 12.45
V64-jackpot i Eskilstuna fra kl 14.00
Oddsen: Holmdahl tror på Milan - spillestopp 20.45
Oddsen: Marseille mot tøff kamp
Søndagens tippekupong

Trine Hansen fra Bodø har i mange år satt sitt preg på varmblodsklassen i nordnorsk travsport. Nå kommer stallens to flaggskip - 12 Order By Viking (V65-1) og 4 Muskelmann GT (V65-3) begge ut etter seks ukers pause.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer en av kupongene under

HTML EMBED

- Vi reiste til Harstad allerede i går og alt står bra til med hestene. Muskelmann GT er den som har den beste sjansen. Han har et bra spor og en mer ukomplisert oppgave enn Order By Viking som skal hente 60 meter tillegg på strekhestene.

Innleveringsfrister Harstad:
V65: 18.00
V5: 19.06
DD: 19.28

- Det er piggføre i Harstad. Muskelmann GT takler det fint, men jeg er litt usikker på Order By Viking selv om han taklet det bra i et montéløp i november, sier treneren om hesten hun har planer om å starrte i V75 på Leangen 15. februar.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten

Om V64-spillet kan bli favorittbetont om Trine Hansens hester innfrir ser det åpent ut i det avsluttende V4-spillet. Vi støtter oss nok en gang til en Hans Chr Holm-kjørt hest. Bjerke-treneren stifter for første gang bekjentskap med gode 5 Bjønnum Fakse (V4-4).

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer en av kupongene under

HTML EMBED

I Dagens Dobbel bruker vi sterke 5 Svart Jo som utgangshest i DD-1. Hesten viste fin form før jul.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken