*Nettavisen* Sportspill.

Børven ut - Haugesund inn

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Odd sender Torgeir Børven på benken fra start og da spiller vi Haugesund til flott odds. Sjekk vårt oddstips.

04.07.12 14:40

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 1: Brann sier takk for seg

Tippetips midtuke: Hvor kommer cupsmellene?
V65-Bjerke: - Jeg vinner fra dødens

Fem norske fjerderundekamper fra NM er naturligvis høydepunktet på onsdagens langoddsprogram som inneholder 38 spilleobjekter. Det er også funnet plass til et par norske 2. divisjonskamper og kamper fra MLS i USA, tillegg til litt finsk og islandsk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Bodø/Glimt - Lillestrøm
Vi hadde nok håpet på litt høyere odds på Glimt i denne kampen, men uansett synes vi hjemmelaget er spennende her. Lillestrøm er i fritt fall og gjorde en meget svak kamp hjemme mot Sandnes Ulf lørdag. Er meget overraskende havnet på direkte nedrykk og trener Haglund sitter nok utsatt til nå. 2,45 på at Glimt forsterker LSK-krisen er et greit langskudd denne onsdagen.

Dagens avslag
Vard Haugesund - Egersund
Hjemmeoddsen på 1,75 må være satt på gamle meritter her og på lagenes navn. Godtgående Egersund leverer varene og kun målforskjellen skiller laget fra serieledelse. Vard har variert i sesonginnledningen og vi måtte minst hatt 2,00 for å vurdert innsatser på Vard. Lagene får spille i fred for oss i Haugesund i kveld.

Dagens spill
Odd - Haugesund
Siste nytt fra Skien er at Torgeir Børven starter på benken i kveld for et Odd-lag som ikke viser form om dagen og fortsatt må unnvære Morten Fevang og Lars Kristian Eriksen. Med goalgetteren og sin klart beste spiss på benken fra start, synes vi ikke dette øker lagets sjanser. Godtgående Haugesund har feid inn 20 mål i de tre første cuprundene og gjorde en fin match hjemme mot Tromsø lørdag, selv om det ble poengdeling. har kommet seg betydelig på bortebane denne sesongen (3-3-1) og både Djurdjic og Søderlund kommer til å plage et svekket Odd-forsvar. Vi holder haugesund som ørsmå favoritter i denne kampen all den tid Børven starter på benken og da er naturligvis 2,70 for Haugesund-triumf dagens soleklare langskudd.

Odd - Haugesund
Formløse Odd opp mot formsterke Haugesund. Odd var sjanseløse borte mot Molde lørdag og har nå svake 0-2-2 på sine fire siste seriekamper. Med 13 poeng er det kun ett poeng ned til Fredrikstad på kvalik og kun to poeng ned til Lillestrøm på direkte nedrykk. Meget moderate 1-3-1 hjemme i Skien. Måtte slite for å eliminere 2. divisjonslaget Raufoss i forrige runde (3-2). Forsvarssjef Morten Fevang rekker heller ikke denne kampen, det gjør heller ikke venstreback Lars Kristian Eriksen.

FK Haugesund måtte nøye seg med 1-1 i toppoppgjøret hjemme mot Tromsø lørdag kveld. Beholder dermed sin strålende tredjeplass med sine 24 poeng, fem poeng bak serieleder Strømsgodset. Står med oppsiktsvekkende gode 3-3-1 borte og er i ferd med å knekke koden på bortebane. Bunnsolide 8-2 hjemme mot Egersund i 3. runde og Haugesund har faktisk scoret 20 mål på de tre første cuprundene. Trygve Nygaard er nylig kreftoperert og ute i seks til åtte uker. Ellers er det ikke nevneverdige problemer.

Siste nytt fra Skien er at Torgeir Børven starter på benken i kveld for et Odd-lag som ikke viser form om dagen og fortsatt må unnvære Morten Fevang og Lars Kristian Eriksen. Med goalgetteren og sin klart beste spiss på benken fra start, synes vi ikke dette øker lagets sjanser. Godtgående Haugesund har feid inn 20 mål i de tre første cuprundene og gjorde en fin match hjemme mot Tromsø lørdag, selv om det ble poengdeling. Har altså kommet seg betydelig på bortebane denne sesongen og både Djurdjic og Søderlund kommer til å plage et svekket Odd-forsvar. Vi holder Haugesund som ørsmå favoritter i denne kampen all den tid Børven starter på benken og må naturligvis 2,70 for Haugesund-triumf spilles.

Spilleforslag 2 onsdag (spillefrist kl 17.55):
Kamp 48. Odd - Haugesund 2,15 3,20 2,70
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.