Viking tar imot Brann til vestlandsoppgjør søndag kveld. Vi tror det kan bli i tøffeste laget for Brann som har slitt med forsvaret i sesongoppkjøringen.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Viking - Brann H 1,90 (innleveringsfrist 17.55)
Stavanger er i fyr og flamme etter at den store helten Zlatko Tripic er tilbake i byen etter en profftilværelse nede i Tyrkia. Han er siste brikken inn i et lag som endte som nummer seks i fjor. Foran denne sesongen er følelsen rundt laget positiv, og ting ser ganske bra ut foran denne sesongen. De har mistet et par viktige spillere i Ibrahimaj og Bytyqi siden sist, men inn har altså Tripic, Kabran og Pattynama kommet. I tillegg har talenter som f.eks Heggheim fått enda et år på baken, og blander man inn erfarne spillere som Berisha og Løkberg så har de en riktig fin mix i år. Til denne venter man på Tripic som enda ikke er spilleklar, pluss at De-Lanlay sliter med en liten skade.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brann sliter mye mer. De havnet på en skuffende 10.plass i fjor, og det var nok langt under forventningene den allmenne bergenser hadde når Kåre Ingebrigtsen tok over laget. De mangler x-faktoren, og har en generelt tynn stall. Foran denne sesongen er Skaanes og Delaveris de største navnene inn. Det er ikke noe som klinger meget godt, og de strever også i jakten på en midtstopper. De har slitt veldig i oppkjøringen i forsvarsleddet, og skal denne sesongen bli noe mer enn en middels opplevelse trengs nok skarpere skyts inn. Det er generelt en stall uten den store lederen, og det kan koste poeng her i starten. Her må de klare seg uten sin viktige kaptein Pedersen som er ute med ribbeinsbrudd.

Det er glede og optimisme i Stavanger, mens i Bergen er det litt mindre forventning å spore. Vi tror Brann får en tøff opplevelse i serieåpningen, og spiller H til godkjente 1,90 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset