Branns statistikk på hjemmebane under Eirik Horneland er vanskelig å kalle noe annet enn imponerende. Bergenserne har før søndagens hjemmekamp mot Lillestrøm spilt 21 hjemmekamper på rad uten tap på Brann Stadion.

Dette er oddsen på at Brann vinner hjemme mot Lillestrøm

Horneland har 17 seire og fire uavgjortkamper på Stadion i Eliteserien.

Sist Brann tapte på hjemmebane var 28. november 2021. Den gangen vant Molde 1-0 i Bergen. Vi tror ikke Brann taper mot Lillestrøm.

Brann - Lillestrøm

Odds: Brann vinner og begge lag scorer - 3,20 i odds

Kampstart søndag 11. juni kl. 19.15

Spillestopp kl 19.14

Brann Stadion

Kampen kan sees på TV2 Play og Direktesport. Her ser du kampen hos Direktesport

Vi tror at Brann vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,20 i odds

Lillestrøm har vært en ekkel motstander for Brann hjemme på Staddaen. I ti kamper fra 1995 til 2004 vant ikke Brann en eneste hjemmekamp mot Lillestrøm.

Det har endret seg de siste sesongene.

Nå er det faktisk syv år siden sist Lillestrøm klarte å få med seg tre poeng fra Brann Stadion. Lagene har møttes fire ganger i Bergen i denne perioden.

Her ser du kampen mellom Brann og Lillestrøm på Direktesport fra søndag kl. 19.15

Fasiten viser at Brann har vunnet to ganger og to kamper har endt uavgjort. Forrige gang Lillestrøm vant på Brann Stadion var tilbake i 2016. Den gangen vant kanarifuglene 2-1.

Det er fotballfeber i Bergen

Brann vant 2-0 mot Lillestrøm i cupfinalen på Ullevaal for tre uker siden. Det blir ikke noe enklere for romerikingene når de kommer til Bergen søndag kveld.

Brann surfer for tiden på en stor medgangsbølge.

Cupgull, andreplass på Eliteserie-tabellen og fulle tribuner på hver eneste hjemmekamp - alle momenter som bidrar til at optimismen er stor i Bergen og selvtilliten i laget er på topp. Søndag spiller Brann på hjemmebane.

Det kommer til å være sol i Bergen og et ellevilt kok på tribunene. Eirik Horneland har gjort Brann Stadion til et fort. Gjestene fra Romerike vil få merke at det er fotballfeber i Bergen.

Lillestrøm slo Stabæk 3-1 i forrige serierunde. Det var en viktig seier for romerikingene.

LSK trengte tre poeng for å snu en trend som ikke har vært god med tapt cupfinale, mangel på europacupspill og en sjokk-exit i årets cup mot Ull/Kisa.

Det er liten tvil om at de siste par ukene har vært tunge for laget fra Åråsen. Kanskje aller mest mentalt. Et nytt slag i trynet mot Stabæk ville forlenget den tøffe perioden, og det ville også gjort det enda et hakk vanskeligere å snu.

Niklas Wassberg og Aune Heggebø må begge stå over søndagens kamp på Brann Stadion, mens Ruben Kristiansen og Sery Larsen er usikre.

Det blir en spesiell kamp for David Møller Wolfe. Han tar farvel med Bergen og Brann etter kampen mot Lillestrøm.

Lars Ranger og Martin Ove Roseth spiller ikke kampen i Bergen, mens Thomas Lehne Olsen, Andreas Vindheim, Vetle Skjærvik og Kristoffer Tønnessen trente alle alternativt da Lillestrøm og A-landslaget trente sammen før helgen. Medisinsk ansvarlig i LSK, Geir Kåsene, sier til lokalavisen Romerikes Blad at en eller flere i kvartetten likevel kan bli involvert mot Brann.

De fire siste eliteseriekampene til Brann har alle endt med over 3,5 mål, og i alle fire kampene har begge lag scoret. Brann slapp inn tre mål mot Aalesund i onsdagens cupkamp, noe som var lite tillitsvekkende. Samtidig fyrer Brann på alle sylinderne offensivt, og da er det vanskelig å stoppe dem.

I seks av de syv siste kampene mellom Brann og Lillestrøm har begge lag scoret.

Brann kommer nok til å ha ballen mye mot et forventet lavtliggende bortelag. Akor Adams er en type som kan lage problemer for Brann på kontringer, og Lillestrøm er alltid farlige på dødball-situasjoner. Vi tror ikke Brann klarer å holde nullen, men de tilstrekkelig offensiv kraft til å vinne kampen.

Vi tror at Brann vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,20 i odds