*Nettavisen* Sportspill.

Brøndby har ikke noe valg

Foto: J. Meric (AFP)

Formsterke Brøndby er tvunget til å vinne mot ferdigspilte Nordsjælland torsdag.

16.05.13 07:28

Sportspills meny torsdag
Oddstips 1: Brann fortsetter å vinne i Bergen
Tippetips: Fotballens festaften

Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener

V75 Åby: Ekstra V75 med store penger å spille om
V4 Boden: Sportspill i knallform

16. mai betyr norsk fotball i alle bauger og kanter og det spilles fotball i alle de tre øverste divisjonene i fedrelandet dagen før dagen. Det bærer også torsdagens langoddsprogram preg av. Dessverre er det svært mange uinteressante favoritter på farten, men uansett er det mye å glede seg til. I den danske superligaen spilles nest siste serierunde torsdag og ellers er det naturligvis fire svært spennende kvartfinaler i ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Vard Haugesund - Ham-Kam

Kanskje det er fordi oddssetterne sitter på Hamar at Ham-Kam er satt til klar favoritt i denne kampen. Ett poeng på de fire siste for nyopprykkede Vard Haugesund som har falt til tredje siste plass på tabellen. Det skal dog tillegges at kun to av seks kamper er spilt hjemme i Haugesund da laget har tapt 0-1 for Fredrikstad og spilt 2-2 mot Bodø/Glimt. Positiv start av Ham-Kam som er helt oppe på andreplass når sju serierunder er gjennomført. Ti poeng er tatt hjemme på Briskeby, mens to av tre bortekamper er tapt, så foreløpig er det usikkert hvor bra Ham-Kam er. For oss er kun et utfall som gjelder oddsmessig her og det er hjemmeseieren til flotte 2,80 i odds, som blir et klart langskudd for oss torsdag.

Dagens avslag
Viking - Hønefoss

Stort sett uten å imponere i en eneste kamp har Viking inntatt fjerdeplassen på tabellen med sine 16 poeng. Overbeviste ingen i derbyet hjemme mot Haugesund forrige torsdag og var kun gode de første ti minuttene i hjemmemøtet med Sogndal nest sist. 3-1-0 er uansett bra tall hjemme på Viking stadion. Hønefoss var i realiteten sjanseløse hjemme mot Rosenborg mandag kveld selv om tapssifrene ikke var større enn 1-2. 2-3-4 etter ni seriekamper er vel omtrent som forventet for Hønefoss som nok får en kamp får å overleve denne sesongen også. Borte står laget med 1-2-2. 1,45 på hjemmeseier her, må være et av dagens aller dårligste tilbud fra Norsk Tipping og denne er det lett å stå over.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Brøndby - Nordsjælland
Til tross for en drøss med norsk fotball på langoddsen torsdag, må vi også se til dansk fotball. Brøndby hadde tre poeng inne når kvarteret gjenstod i bortemøtet med Aalborg søndag, men hjemmelaget utlignet til 1-1 og dermed måtte Brøndby nøye seg med ett poeng. Det kan ha vært ekstremt kostbart all den tid nedrykksrival AC Horsens vant sin hjemmekamp mot Sønderjyske med 2-1 og dermed passerte Brøndby på tabellen og sendte hovedstadslaget på direkte nedrykksplass når to serierunder gjenstår. Brøndby har ellers vist utmerket form på slutten og står med 3-3-1 på sine sju siste seriekamper.

For Nordsjælland er sesongen over, all den tid laget sikret den meget viktige 2. plassen etter 4-1 seieren over Odense sist fredag. Nordsjælland kan således senke skuldrene og selv om trener Kasper Hjulmand sier at de vil satse for fullt torsdag, varsler han også endringer på sitt lag.

Brøndby må unnvære forsvarsspilleren Dario Dumic som soner karantene etter sin utvisning mot Aalborg, mens Quincy Antipas returnerer etter karantene. Norgeskjenningen Clarence Goodson blir muligens klar.

Et toppmotivert og formsterkt hjemmelag skal og må vinne denne kampen og slike motivasjonsseire liker vi. 1,90 på at Brøndby holder liv i håpet om fortsatt eksistens er et soleklart valg for oss torsdag. Kampen kan spilles som singel og vi velger singelspillet i denne.

Spilleforslag 2 torsdag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 91 Brøndby - Nordsjælland 1,90 3,10 3,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.