Foto: Hesteguiden.com

Burde vært rent bord

Vi sitter i stimen på V4-tipsene og jager vårt sjuende treff på de åtte siste dagene.

Kommersielt

Sportspills meny langfredag
V65 Klosterskogen: Tengsareid tar Skien

Eksperten: Nytt travkonsept gir større vinnersjanser
Oddstips 1: FC Nordsjælland har overtaket
Oddstips 2: Watford skal rett opp
Tippetips: Håpløse tilstander i Blackburn

Fredagens meny fra Norsk Rikstoto består av V4 fra Eskilstuna, mens Klosterskogen innleder sitt todagers-trav med en feiende flott V65-omgang. De ekstra spillesugne kan også bryne seg på en spennende V5-omgang fra Umeå fredag kveld.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

V4-tipsene satt bra torsdag og vår herlige V4-banker og DD-banker Remus Tiki var akkurat like god som ryktene fortalte og vant overlegent. De som fulgte vårt minste DD-forslag torsdag (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut flotte 2 772 kroner, men dessverre fikk vi lite "hjelp" i V4-spillet og måtte nøye oss med moderat utbetalinger. Både på Momarken og på våre varmingsbonger fra Åby ble det ellers flotte penger tilbake for de som fulgte våre tips.

Norsk Rikstotos nye konsept Eksperten har så langt vært en formidabel suksess for Sportspill, og så langt har vi spilt inn rundt 700 000 kroner på våre utlagte andelslag siden oppstarten forrige onsdag!

Vi har hatt fantastisk fin flyt på våre V4-tips den siste tiden og hadde ikke vår banker Björnjägarn galoppert fra seg seieren 100 meter fra mål på Bergsåker onsdag, hadde vi prikket sju av de siste sju V4'ene til Sverige. Men seks av sju er heller ikke så verst og vi håper på mer moro i dag. Dagens V4-omgang fra Eskilstuna er slett ikke lettløst, men vi må ha en banker og den finner vi i V4-2. Kusken er bra og startsporet er perfekt og motstanden skremmer ikke.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl 12.45
DD kl. 13.05

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet fra start til mål?
Vi snakker om 7 You Know i V4-2/DD-1. Hoppa står med en rusten rad på sine tre siste løp, men det har vært i betydelige tøffere omgivelser enn dette. You Know tok tre strake seire rundt årsskiftet og har vunnet sju ganger på 18 forsøk i karrieren, så det er ingen tvil om at det er vinnerskalle i denne dama. Tony Wallin kjører i kveld, og med all respekt for Tommy Karlstedt som har kusket på slutten, så er Tony Wallin i en helt annen liga. 102 seire i 2011 og 96 seire i 2012 var seierstallene for Wallin, som også har innledet 2013 på beste vis og allerede har vunnet 15 løp. Spor sju i volta i ettermiddag, skal bety tet på et tidlig tidspunkt og trolig konkurrerer hoppa mest med seg selv i dag. Vi tror på ledelse fra start til mål og bankerspiller 7 You Know i både V4 og DD.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Råsterk herremann
I V4-3/DD-2 sender dyktige Åke Lindblom ut fjorårets Harper Hanover-vinner 10 Winning Love i årsdebut. Dette er en tøffing og selv om Lindblom melder at hesten trenger løp, så synes vi hesten er spillbar allerede i ettermiddag. Med kun ni hester igjen på startstreken, betyr 40 meter tillegg på storfavoritten Scoot To Score (denne blir kraftig overspilt idag) lite og 3140 meter er ihvertfall ikke noe minus. Og vi har god tro på at tredjevalget i V4-3/DD-2, vinner til flott odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus