Casper Ruud - Alexander Zverev

Kampstart er fredag 9. juni ca kl 17.30 (tidspunktet kan bli senere)

French Open

Kampen vises på TV Norge, Eurosport Norge og Discovery+

Vi tror Casper Ruud vinner fredagens semifinale. Det spillet leverer du her

Verdensener Carlos Alcaraz tar imot Novak Djokovic i den ene semifinalen i French Open fredag, mens Casper Ruud skal opp mot tyskeren Alexander Zverev i den andre semifinalen.

Overbevisende kvartfinale av Casper Ruud

Casper Ruud slo knockout på dansken Holger Rune i onsdagens kvartfinale og vant første sett 6-1 og andre sett 6-2. Rune slo tilbake i tredje sett med 6-3 seier, men i det fjerde settet var Casper Ruud klart best igjen og vant 6-3 og dermed kampen 3-1 i sett. Ruud spilte stabilt og bra store deler av kampen, mens Holger Rune stadig gjorde tekniske feil. Dermed er Casper Ruud kun en kamp unna i og å gjenta fjorårsbragden i French Open, der han tok seg helt til finale, Hans første finale i en Grand Slam-turnering noensinne. Dessverre for Ruud møtte han umulige Rafael Nadal i den finalen og var i realiteten sjanseløs og tapte 0-3 i sett.

Zverev tilbake etter skadeavbrekk

I fredagens semifinale skal han opp mot tyskeren Alexander Zverev og det er en tøff motstander. Zverev har vært ranket som nummer to i verden og han lå inne topp ti fra 2017 til 2022. Totalt han har 19 ATP-titler. Måtte bryte fjorårets semifinale mot Nadal da han ble ankelskadet og den skaden har det tatt tid å lege. Er imidlertid tilbake for fullt nå og vant 3-1 over argentineren Etcheverry i sin kvartfinale

Casper Ruud og Alexander Zverev har møtt hverandre tre ganger og Zverev har to seire, mens Ruud har en seier. Casper Ruud har spilt strålende tennis under hele French Open, men bookmakerne holder Alexander Zverev som knepen favoritt i fredagens semifinale.

Vi har dog feeling for at vår mann gjentar fjorårssuksessen i French Open og tar seg til finale. 1,95 er vinneroddsen på Casper Ruud.

Vi tror Casper Ruud vinner fredagens semifinale. Det spillet leverer du her