*Nettavisen* Sportspill.

Champions League ryker for Moa

Foto: Afp/Scanpix

Meget viktige fravær for Hannover i kveld og vi spiller Freiburg. Sjekk torsdagens oddstips.

21.04.11 10:12

Langoddsprogrammet skjærtorsdag består av 18 objekter. Fire kamper fra Superligaen i Danmark, tre kamper fra Allsvenskan og tre kamper fra tysk 2. bundesliga, tillegg til prestisjeoppgjøret mellom Ipswich og Norwich er hovedingrediensen.

I den tyske bundesligaen gjenstår det nå fire serierunder og det er tett både i kampen om Champions League/europacupspill og det er tett i nedrrykksstriden. I kveld "tjuvstarter" Freiburg og Hannover 96 den 31. serierunden på Badenova-Stadion i Freiburg.

Hjemmelaget har levert en sesong over forventet og innehar åttendeplassen når fire serierunder gjenstår, har en ørliten mulighet for Europa League-spill (sju poeng opp til Mainz på femteplass). Hjemme har Freiburg fine 8-2-5. Et par spillere er på skadelisten, men ingen sentrale fravær. Variable 2-2-2 på sine seks siste hjemmekamper, men siste hjemmekamp mot Hoffenheim, klarte Freiburg å snu 1-2 til 3-2 selv med en mann utvist.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Bortelaget Hannover 96 må i kveld unnvære to av sine aller beste spillere med karantene. Goalgetter Didier Ya Konan pådro seg sitt femte gule kort forrige helg og må stå over. Ya Konan står med 13 ligamål og i velrenommerte Kicker med best poengsnitt av Hannover-spillerne på spillerbørsen denne sesongen. Like ille er det at playmaker Sergio Pinto må stå over, også han med karantene og det er sårbart for Hannover. Pinto har levert en svært solid sesong for Hannover, og står med fjerde beste poengsnitt av Hannover-spillerne, og har bortsett fra å ha sonet karantene borte mot Bayern München (tap 0-3 for Hannover) i den åttende serierunden spilt samtlige kamper for Hannover.

Nå har Hannover ikke så verst program igjen etter kveldens kamp, med hjemmekamper mot Borussia Mönchengladbach og Nürnberg, samt bortekamp mot Stuttgart og det er altså kun ett poeng opp til Bayern München på tredjeplass. Tredjeplassen som gir kvalifisering til Champions League. Borte står Hannover med 6-2-7 totalt, men de seks siste har ikke gitt bedre enn 1-2-3.

Norsk Tipping gir oss 2,30 for hjemmeseier på Badenova-stadion i kveld, og på en dag med vanskelige kamper, synes vi denne kampen er verd et forsøk. Kampen kan spilles som singel og vi spiller denne singel. Nedenunder vil vi vurdere noen andre av kampene skjærtorsdag.

Spilleforslag skjærtorsdag (innsats kr 100 og spillestopp kl 20.40):
Kamp 68 Freiburg - Hannover 96 2,30 2,80 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger skjærtorsdag:

Allsvenskan:
I Allsvenskan kan det faktisk bli tre nye hjemmeseire, slik det ble onsdag. Häcken tar imot Ørebro og hjemmelaget har levert solide saker til nå. Tapte etter et overtidsmål åpningskampen borte mot Elfsborg, men etterpå det er IFK Gøteborg slått 3-1 hjemme og nyopprykkede Syrianska 5-1 borte. Häcken har fått masse skryt av svenske fotballkommentatorer etter sine første kamper og har bra vinnersjanse i kveld. Ørebro røk på et svært uventet hjemmetap for middelmådige Gefle mandag. Et Gefle-lag som i følge rapportene hadde tre skudd på mål og tre mål. Ørebro er ventet i toppen, men har ikke innfridd til nå.

AIK har også innledet over forventning og har foreløpig ikke tapt. Hadde Elfsborg i kne søndag og ledet 2-0 halvveis i Borås, men måtte nøye seg med uavgjort og 2-2 tilslutt. Mohamed og Teteh Bangura har vært en hit for Stockholms-laget hittil. IFK Gøteborg er poengløse etter tre kamper, og to av dem er endog spilt hjemme. Røk på overtid mot Helsingborg mandag. Har nok levert bedre prestasjoner enn resultatene indikerer, men det blir ikke lett i kveld.

Gefle overrasket altså stort med å slå Ørebro borte mandag. Gefle har ikke noe stjernespekket lag, men er et hardtarbeidene lag som gjør jobben sin. Trelleborg har en del skadeproblemer og fått en riktigt tung start. Tom Prahl (eks-Viking) har en tøff jobb foran seg. Var klart toneangivende hjemme mot IFK Norrkøping lørdag, men tapte likevel 1-2. Bra sjanse for hjemmeseier her.

VFL Osnabrück er pisket til å vinne hjemme mot FSV Frankfurt i tysk 2. bundesliga. Osnabrück står med begge beina i nedrykksstriden og ligger på kvalplass, men kan passere Karlsruhe med seier i kveld. Bortelaget tok sin første seier på tolv kamper sist, og ligger trygt plasser. H kan prøves her.

Erzgebirge Aue har tre poeng opp til Bochum på tredjeplass (gir kvalifisering til Bundesliga) og er knallsterke hjemme 10-4-1. Bra sjanse for hjemmeseier i kamp 63 til ålreite 1,90 i odds.

Prestisjeoppgjøret mellom Ipswich og Norwich er akkurat like åpen som oddsen indikerer, og en klassisk kamp der man kan argumentere for alle utfall, og da er selvfølgelig ingen grunn til å bruke penger på en slik kamp, selv om Norsk Tipping ligger høyt på H.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag