Søndag ettermiddag spilles den andre semifinalen i FA-cupen mellom Chelsea og Crystal Palace der vinneren møter enten Liverpool eller Manchester City i finalen på Wembley Stadium lørdag 14.mai.

Du kan vinne hele 287 millioner i Eurojackpot neste tirsdag. Legg din kupong her!

Chelsea - Crystal Palace
Chelsea vinner med to mål eller flere @ 2.65
Spillestopp: Søndag 17.april kl. 17.29

Vi tror Chelsea kjører over Crystal Palace og vinner med to mål eller mer til saftige 2.65 i odds! Trykk på denne linken for å følge dette spillet

Kampen vises på Viasat sport 1 / Viaplay Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Chelsea er i bra slag

Chelsea viser egentlig bra form for tiden, og det var meget nære på at de kronet det med å ta seg videre til semifinalen i Champions League tidligere denne uken. Men etter å ha tapt 1-3 hjemme mot Real Madrid var det nok få som kanskje trodde helt på det. Men Chelsea gikk ut i fyr og flamme, scoret hele tre mål og ledet plutselig 3-0 på Santiago Bernebeu. Dermed lå de an til å gjøre en fantastisk snuoperasjon før Real Madrid scoret det viktige 1-3 målet som ga ekstraomganger med ti minutter igjen. Der avgjorde Benzema til Real Madrids fordel som så mange ganger før, og dermed var Chelseas dager i Champions League ute for denne gang.

Se kampen mellom Chelsea og Crystal Palace på Strim - du får 7 dager gratis her

Ni strake seire over Crystal Palace

Men de spilte bra fotball, og det har de egentlig gjort over lang tid nå hvis man ser bort fra noen smeller her og der. De ti siste kampene viser nemlig sterke 8-0-2, og før borteseieren over Real Madrid sist moste de Southampton hele 6-0 borte på St. Mary's. I Premier League har de inntatt en fin 3.plass med 62 poeng, hvor de nå har en luke på fire poeng ned til Tottenham. På veien hit til semifinalen i FA-cupen har de slått Chesterfield, Plymouth, Luton og Middlesbrough, og sånn sett har Chelsea vært ganske heldige med trekningen hele veien. Her møter de Crystal Palace, og de har en ganske så fantastisk statistikk mot akkurat Crystal Palace. Hele ni strake seire har det blitt, og denne sesongen har de allerede slått de to ganger med 3-0 hjemme og 1-0 borte i serien. Chilwell og Hudson-Odoi er ute her, mens Barkley og Lukaku er usikre.

Onsdag er det ca. 28 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong HER!

Trives ikke på bortebane

Crystal Palace ligger for sin del trygt plassert på en 11.plass med 37 poeng. De har ingen fare verken opp eller ned på tabellen, og kan sånn sett ha fullt fokus på denne cupkampen. Og formen er egentlig ganske så bra med 5-2-1 siste åtte, hvis man tar med seirene i FA-cupen mot Everton (4-0) og Stoke (2-1). De hadde et par meget sterke hjemmekamper på rad mot Manchester City (0-0) og Arsenal (3-0), men når de spiller på andre baner enn sin egen faller de litt mer sammen. 15 poeng på 15 bortekamper er nemlig ikke like bra, og sist ble det et nytt bortetap 1-2 mot Leicester. De har tatt seg hit etter å ha slått ut Millwall, Hartlepool, Stoke og Everton, men de tre siste seirene kom alle på hjemmebane. Ferguson meldes ute foran denne, mens Hughes, Mitchell og Olise er usikre.

Chelsea har et fantastisk tak på Crystal Palace, og etter den sure avslutningen i Champions League er de garantert revansjelystne her. Det tror vi bortesvake Crystal Palace får merke og vi spiller at Chelsea vinner med to mål eller flere til fine 2.65 i odds!

Chelsea - Crystal Palace
Chelsea vinner med to mål eller flere @ 2.65
Spillestopp: Søndag 17.april kl. 17.29

Trykk her for å følge dette spillet