*Nettavisen* Sportspill.

City tar alt

Foto: ANDREW YATES

Manuel Pellegrini og Manchester City har for alvor fått opp farten nå og jager suksess på alle fronter.

25.01.14 10:12

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Endelig for Nürnberg?
Oddstips 2: Ingen Wednesday på lørdag

V75 Bjerke: Jokerpotten er i spill
V5 Bjerke: Hamre har V5-bankeren
V65 Charlottenlund: Carsten byr på en norgeskjenning

Lørdagens tippekupong består i all hovedsak av FA-cup fra England og det ligger overraskelser på lur i flere av kampene. De ti første kampene er hentet fra fjerde runde i FA-cupen, mens de to siste er oppgjør fra Championship. Bonuspotten er nå kommet opp i ca 3,6 mill kroner.

1. Stevenage – Everton
Stevenage tapte den viktige bunnkampen mot Notts County sist helg og ble værende på sisteplass i League One. Tok en fin 2-0-seier over Swindon ringen før. Slo ut Doncaster på bortebane forrige cuprunde. Kantspilleren Filipe Morais blir trolig klar, men det er høyst usikkert om midtbanespilleren Dean Parrett rekker oppgjøret.

Everton knuste QPR 4-0 i tredje runde og er meget solid form i Premier League. Opp til Liverpool på den gjeve fjerdeplassen skiller det kun ett poeng. Arouna Koné, Darron Gibson, Atonin Alcaraz, Seamus Coleman, Seamus Coleman og Ross Barkley er ute med skader.

Everton har imponert denne sesongen og skal ta denne tross bortebane. B.

2. Manchester City – Watford
City gjør kort prosess med all motstand om dagen og tok seg nylig til finalen i ligacupen med 9-0 sammenlagt mot West Ham. Samir Nasri er ute med skade, mens Alvaro Negredo er usikker.

Watford ligger på 15. plass i Championship, og verken opp- eller nedrykk er sannsynlig. Står med 1-3-2 på de siste seks ligakampene. I forrige cuprunde ble Bristol slått ut over to kamper.

Fotball er som kjent ikke matematikk og slett ikke sikkert at Manchester City "vil ha" cupsuksess, men onsdagens returmatch i ligacupen mot West Ham viste noe annet. H.

3. Bolton - Cardiff
Bolton ble knust 1-7 borte mot Reading forrige helg og ligger utsatt til på 18. plass. Ned til Doncaster på nedrykk skiller det fire poeng. Slo Blackburn 2-1 forrige cuprunde. Andre Moritz er trolig tilgjengelig etter å ha stått over sist. Jermaine Beckford, Stuart Holden og Marc Tierney er imidlertid ute, og David Ngog kan være på vei til Swansea.

Cardiff gjorde en hederlig innsats borte mot Manchester City forrige helg, men ble sendt hjem med 2-4. Langt verre var 0-2-tapet hjemme mot formsvake West Ham runden før. Står med stusselige 0-1-5 på de siste seks i serien og ligger nederst i ligaen med 18 poeng. Eneste lyspunkt i denne triste vintertiden er 2-1-seieren over Newcastle på bortebane forrige cuprunde.

Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli er begge aktuelle for en startplass i dag. Kaptein Mark Hudson og Declan John kan også bli å se etter at de sto over forrige serierunde.

Tja, mange mener at Ole Gunnar Solskjær må ha seire, men seriespillet må uansett være viktigst. Vi drar på alle tegn. HUB.

4. Birmingham – Swansea
Birmingham tapte 0-2 for elendige Yeovil sist og er i ferd med å rote seg ned i nedrykksstriden i Championship. Har 1-3-2 og 4-6 i målforskjell på de siste seks i serien. Slo ut Bristol Rovers med 3-0 forrige cuprunde.

Birmingham har fått tillatelse fra Manchester City til å bruke innlede Albert Rusnak, og den lovende, slovakiske kantspilleren kan få sin debut i dag. Matt Green, Jonathan Spector, Akwasi Asante, Neal Eardley og David Murphy, er skadet, men Tom Adeyemi er tilgjengelig for første gang i år. Kyle Bartley og Amari'i Bell er ikke berettiget for spill.

Swansea får det ikke til å stemme om dagen. 2-1-seieren over Manchester United forrige cuprunde er eneste lyspunkt i en lang rekke med svake resultater. Fasiten på de siste seks er 0-1-5, og waliserne ligger utsatt til på 15. plass med 21 poeng.

Nathan Dyer, Michel Vorm, Michu, Jose Canas og Garry Monk er fortsatt ute for Swansea, men Pablo Hernandez og Jonathan de Guzman kan være tilbake.

Birmingham vant 3-1 i ligecupen tidlig på høstparten og mot et svært ineffektivt Swansea-lag kan det skje igjen. HB.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

5. Southampton – Yeovil
Southampton sleit litt med å slå ut Burnley forrige runde, men oppgjøret endte til slutt 4-3. Spilte 2-2 borte mot Sunderland forrige helg og ligger på niendeplass med 31 poeng.

Yeovil ligger nest sist i Championship, men fikk fornyet håp om å beholde plassen i 2-0-seieren borte mot Birmingham for en uke siden. Hadde en enkel oppgave med å beseire Leyton Orient forrige cuprunde.

Southampton er definitivt et av lagene som "tåler" cupsuksess og dette skal være grei skuring. H.

6. Sunderland – Kidderminster
Sunderland er klart forbedret og er videre til finalen i ligacupen etter å ha beseiret Manchester United på straffer i midtuken. Står med flotte 4-1-0 på de siste fem i serie og cup, men ligger fortsatt nest sist i ligaen.

Kidderminster slo ut Peterborough på bortebane forrige cuprunde. I Conference kjemper man en hard kamp om å nå playoff, og i så måte var tirsdagens 1-2-tap hjemme mot Dartford svært uheldig.

Sunderland er allerede klare for ligacupfinalen og ligger svært utsatt til i Premier League. Så hvor mye ønsker Sunderland seg enda mer cupsuksess. Vi værer skrell. HB.

7. Wigan - Crystal Palace

Wigan måtte både ha to kamper og ekstraomganger for å slå ut MK Dons forrige cuprunde. Stod med en lang rekke kamper uten tap før det ble skuffende 0-3 for Doncaster for en uke siden. Tapte dermed terreng i jakten på sluttbilletten og det skiller nå fem poeng opp til Reading på sjetteplass.

Palace slo ut West Bromwich på bortebane forrige cuprunde og tok en svært viktig 1-0-seier hjemme mot Stoke helgen for en uke siden. Ligger på 16. plass, to poeng over nedrykksstreken.

Vrien kamp dette, vi spiller halvfrekt. UB.

8. Southend – Hull
Southend slo Millwall hele 4-1 forrige cuprunde og har flotte 3-3-0 på de siste seks i League Two. Ligger på femteplass der, men det skiller bare tre poeng opp til lederlaget Scunthorpe.

Hull slo ut Middlesbrough på bortebane forrige cuprunde, men i serien er det lite som stemmer om dagen. Etter den vanvittige 6-0-seieren over Fulham i romjulen, er det blitt tre strake tap og 0-5 i målforskjell. Ligger fortsatt så høyt som 11. plass, men det skiller bare fem poeng ned til de tre nedrykkslagene.

Ingen tvil om at Phil Brown og Southend kan "plage" Hull i denne kampen. HUB.

9. Rochdale - Sheffield Wednesday
Rochdale slo til med en flott 2-0-seier over Leeds forrige cuprunde og gjør det også meget bra i League Two om dagen. Ligger på andreplass, bare ett poeng bak ledende Scunthorpe.

Wednesday har hevet seg flere hakk de siste ukene og står med 2-3-0 på de siste fem i serien. Har dermed klatret vekk fra nedrykksplassene og ligger nå to poeng over streken. Hadde en lett oppgave mot Macclesfield forrige cuprunde.

Vi tror hardt på hjemmelaget her til tross for et kraftig forbedret bortelaget og må ta noen sjanser på en ellers favorittpreget lørdagskupong. H.

10. Port Vale – Brighton
Port Vale var involvert i en spennende affære med Plymoth forrige cuprunde og vant til slutt 3-2 til tross for at Chris Lines ble utvist ti minutter før slutt. Slo Oldham 1-0 hjemme forrige helg og ligger på åttendeplass i League One.

Brighton slo ut Reading med 1-0 forrige cuprunde og har vært involvert i svært målfattige kamper de siste ukene. Falt ned fra playoffplassene etter å ha tapt 0-1 borte mot Derby for en uke siden.

Nok en svært vrien affære. Alle tegn må med. HUB.

11. Blackburn – Derby
Blackburn slo til med 1-1 hjemme mot Manchester city i ligacupen i begynnelsen av måneden, men gikk på en 0-5-smell i returmøtet. Tapte også stygt mot Nottingham Forest i ligaen forrige runde og tapte terreng med tanke på playoff. Ligger nå fire poeng bak Reading på den viktige sjetteplassen.

Derby kom fra tre strake tap i serie og cup før 1-0-seieren over Brighton forrige helg. Befestet dermed fjerdeplassen, som gir playoffbillett.

Vi tror ikke hjemmelaget taper denne. HU.

12. Ipswich - Reading
Ipswich har elendige 0-3-3 på de siste seks i serie og cup og ligger nå fem poeng bak Reading på sjetteplass.

Reading var inne i en meget tung periode, men beviste med 7-1-seieren over Bolton sist at toppnivået er skyhøyt. Vant også nest sist mot Watford og har gjenerobret den viktige sjetteplassen.

Et formløst hjemmelag mot et Reading-lag med uomtvistelig kapasitet. Vi spiller en frekk borteseier. B.

96-REKKER

1. Stevenage—Everton B

2. Manchester City—Watford H

3. Bolton Wanderers—Cardiff City UB

4. Birmingham City—Swansea City HB

5. Southampton—Yeovil Town H

6. Sunderland—Kidderminster HB

7. Wigan Athletic—Crystal Palace UB

8. Southend United—Hull City U

9. Rochdale—Sheffield Wednesday H

10. Port Vale—Brighton & Hove Albion HUB

11. Blackburn Rovers—Derby County HU

12. Ipswich Town—Reading FC B

Klikk her for å levere 96-rekkeren

432-REKKER

1. Stevenage—Everton B

2. Manchester City—Watford H

3. Bolton Wanderers—Cardiff City HUB

4. Birmingham City—Swansea City HB

5. Southampton—Yeovil Town H

6. Sunderland—Kidderminster HB

7. Wigan Athletic—Crystal Palace UB

8. Southend United—Hull City HUB

9. Rochdale—Sheffield Wednesday H

10. Port Vale—Brighton & Hove Albion HUB

11. Blackburn Rovers—Derby County HU

12. Ipswich Town—Reading FC B

Klikk her for å levere 432-rekkeren

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag