Foto: hesteguiden.com

Dagdrømmer til topps?

Sist fredag ble det NM-seier til Daydream Believer, og vi tror han vinner igjen på Øvrevoll i ettermiddag.

Kommersielt

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, men tips og spilleforslag utarbeidet av våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

En ny spennende helg på travfronten står for tur, og på lørdag er det Jarlsberg som byr på V75. I og med at det ikke ble utbetaling for fem rette under onsdagens ekstra V75 på Bjerke, vil det være mulig å ta med seg drøye 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag.

Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Det er altså store gevinstmuligheter denne helgen. Sportspill har som vanlig lagt ut en rekke andelslag til helgens løp, og til lørdagens V75 på Jarlsberg kan vi også friste med systemspill til 1000 og 2000 kroner andelen, for de som vil satse litt ekstra.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter at lunsjløpene på Rättvik i Sverige er over denne fredagen, er det Øvrevoll galopp som tar over med V5-spill på ettermiddagen, med spillestopp kl. 16.00 hos Norsk Rikstoto.

Til kvelden denne fredagen kan spillerne se frem i mot V65-spill til landets hovedbane Bjerke her hjemme, mens det på den andre siden av kjølen er V64-spill til Bergsåker som gjelder. På Bergsåker i Sverige er det jackpot med nesten 1.5 millioner SEK ekstra i sekserpotten, og det er selvsagt spennende.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. kl. 16.00
DD kl. 17.00

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Innfrir sitt favorittstempel?
Sist fredag ble det NM-seier til Daydream Believer. De kiloene han fikk for den seieren, blir han ikke belastet med fredag, da vektene var satt før det løpet. Espen Ski vant også med Cool Match, men velger 9 Daydream Believer i V5-4. Det var med på å avgjøre vårt bankervalg. Motstanden nå er i våre øyne ikke hardere enn Legal Memory og Dickie Dickens, de treåringene som vår banker slo sist.

Også luringen finne vi på stallen til Per Dave Holtung. 2 Lazy Lord i V5-2 var klart forbedret sist. Har gått sterkt på sandbanen tidligere, og her er han en spennende gardering.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Birger Christensen og Morten Olsen sine vurderinger:

V5-1: 7 Cekath er den klart beste hesten. Kan være en mulig banker, men det er noen luringer i feltet som er vrient å plassere. 5 Just Now (nå strøket!) er lite startet, men kapabel. 6 Rossmos Tyson er god på sitt beste, svak sist på sand.

Vår rangering V5-1: A: 7 B: 5-6 C: 2-4-1-8 D: 3

V5-2: Vi låser løpet på fire hester. Vi tror aller mest på treåringene 6 Marmala og 3 Fearless Hunter. Selv om 11 Vortex nå møter klart bedre hester enn tidligere, må han selvsagt med. Og så tar vi med luringen 2 Lazy Lord, som er på gang.

Vår rangering V5-2: A: 6-3 B: 11-2 C: 8-9-1-10-4-7-5

V5-3: To hester skiller seg litt ut i amatørløpet. 9 Findus Zaid og 12 Send an Invitation har bra form og gode ryttere. 1 Mr Timberlake vant sist, klarer fredagens distanse like bra.

Vår rangering V5-3: A: 9-12 B: 1-2-4 C: 10-11-5-3-6-7-8

V5-4: Vi setter vår lit til 9 Daydream Believer. 3 Cool Match vil by på motstand, men Espen Ski og vi velger Daydream Believer. 7 Fighting Spirit er den vi er mest redd for av de øvrige.

Vår rangering V5-4: A: 9 B: 3-7 C: 1-4-10-6-11-8-5-12-2

V5-5: Åpent. 11 Mr Lumberjack fortjener å bli favoritt etter seieren sist, men han har tidligere vært ujevn. Så enten spiller man banker eller dekker fullt ut. Vi velger siste løsning.

Vår rangering V5-5: A: 11-4 B: 12-2-10 C: 1-3 8-5-6-7-9

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus