Foto: Hesteguiden.com

Dagfinn byr på en vinner?

Utflyttede Dagfinn Aarum byr på luringen under mandagens V4-løp fra Färjestad.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens nye svenske travekspert Patrik Fernlund

Nettavisen opplevde en strålende lørdag både under V75-løpene på Leangen og under V65-løpene på Drammen lørdag kveld.Når "Kongen av Leangen" (les Leirvåg) ikke hadde marginene på sin side under lørdagens V75 på Leangen, ble han "berget" av tipskollega Håkon Einar Hansen som satte sju rette på sju av sine andelslag på Eksperten som hver seg betalte tilbake ca 47 500 kroner. Sammen med diverse seksere og femmere både på de andelslagene og på en rekke andre spilte Nettavisen inn ca 400 000 kroner på sin desiderte favorittbane Leangen lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Herrene Hansen og Leirvåg leverte også strålende tips til lørdagskveldens V65 fra Drammen. Med singel utgang på systemoppsettet på 8. valget Nettare Sas i V65-1, ble det full pott på over 20 andelslag og ca 6000 kroner tilbake på hvert av dem. Sammen med storfangsten til Håkon Einar Hansen under lørdagens V75 på Leangen, har Nettavisen Sportspill spilt inn over 500 000 kroner lørdag. Og tar vi med gevinstene fra V65-spillet på Jarlsberg fredag, har Nettavisen spilt inn ca 600 00 kroner de to siste dagene.

Innleveringsfrister Färjestad mandag
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.42
V5 kl 13.32

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisens nye gullgutt?
Det er en stor glede for oss i Nettavisens travredaksjon og ønske 25 år gamle Patrik Fernlund velkommen som Nettavisens nye tipsekspert til samtlige svenske travløp. Han er ikke mer enn 25 år, men har en erfaring og ekspertise innen trav som få 50-åringer kan matche. Allerede for sju år siden ble Patrik Fernlund ansatt som tipsansvarlig i Svenska Dagbladet, og han ble kort tid senere avisens V75-ekspert. Som 19-åring vant han den prestisjefulle V75-ligaen for Sveriges aviser og ble hedret på den store hestegallaen i Göteborg.

Les hele artikkelen om Patrik ved å klikke på denne lenken

Han gikk deretter over til Aftonbladet, der han i fem år jobbet som redaktør for storavisens travsatsing, Trav365. En av avisens lesere kunne innkassere over to millioner kroner på et av V75-tipsene hans.

Vunnet tre løp i 2013
Det siste året har har Patrik jobbet freelance for Aftonbladet, han er Twitteransvarlig for Solvallas onsdagkjøringer og manager for den svenske stortreneren Jörgen Westholm.

- Hele livet mitt kretser rundt travsporten, og jeg gleder meg stort til å samarbeide med Nettavisen. Jeg har fått et meget godt inntrykk av hele organisasjonen. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å gi leserne de beste tipsene til de svenske banene hver eneste dag, og jeg tror og håper at Nettavisens lesere blir fornøyde, sier 25-åringen.

Allerede mandag er Patrik i full sving med tips til V4-løpene på Färjestad og ikke minst til den gedigne jackpotomgangen i V64-spillet fra Bollnäs mandag kveld der det venter over 2 mill SEK ekstra i sekserpotten.

Vurderinger til Färjestad av Patrik Fernlund
Spiken:
4 Ocean Topkip (V4-2) imponerade ej i kvalet och i starten på Solvalla men senast var det helt rätt tryck i hästen och det är en mycket fartfylld häst som kommer klättra fort genom klasserna. Blåser direkt till ledningen nu, och sedan är det hästen att slå. Spik!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Draget:
11 Enger Vinnto (V4-4) har gått bra i Sverige tidigare och var tapper på Bjerke senast. Dagfinn Aarum är en skicklig kallblodskusk och fartmässigt tror vi han står sig riktigt bra här. Vi blir ej förvånade om han sveper fältet under sista varvet.

Passa även 12 Quackerjack (V4-3) som har lopp i kroppen och satt fast då. Har spurtat bra tidigare.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus