*Nettavisen* Sportspill.

Daniel fikser lunsjkronene

Foto: Hesteguiden.com

Formsterke Daniel Olsson kusker vår V4-banker på Romme mandag og hesten blir ikke favoritt.

16.12.13 08:41

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

En drøy uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund dro som mange etterhvert vet inn ca 960 000 kroner i gevinster sist søndag i V64-spillet fra Solvalla. Også sist fredag ble det leverte Patrik strålende tips til Solvalla og det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 880) og tolv andelslag på Eksperten suste inn med fire rette. Og når utbetalingen for fire rette ble svært så hyggelige 6 917 kroner, ble det ca 90 000 kroner innspilt i V4-spillet fredag.

Mandag er det både V4 og V5 fra Romme, før Leirvåg og Nettavisens favorittbane de luxe her hjemme, Leangen, byr på V65. I Sverige er det Østersund som er V64-arrangør mandag.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl 12.20
DD kl 12.38
V5 kl 13.52

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik er ikke redd for å spike det som ikke blir favoritter i spillet, og i dag byr han på et andrevalg i spillet i V4-3/DD-2.

Vurderinger av Patrik Fernlund:
Spiken:
7 Black Line L.G. (V4-3) har sett fin ut på sistone men blev lite väl pigg i ledningen senast och tröttnade den sista biten. Riktigt vass avslutning gången innan och Daniel Olsson borde passa perfekt på denna häst. Jag tror han tar hand om ledningen och sedan ska chansen vara god, speciellt då 4 Örbäckens Sarabi varit sjuk och kusken är osäker på formen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringen:
3 Rönningsholms Cita (V4-1) är fartfylld och Claes Eskilsson är rätt så duktig på att köra svåra kallblod. Hästen har lätt för att galoppera, men felfri så är hästen bra nog för att vinna detta lågklassiga lopp och hon ska med på kupongerna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag