(Hesteguiden.com)

Danmark deler ut millioner

Med hele 17,3 svenske millioner ekstra i sjuerpotten på Charlottenlund søndag, kan en alenevinner ta med seg 40 millioner kroner.

Kommersielt

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

I en svært favorittpreget V75-omgang på Østersund lørdag, ble det ingen utbetaling for fem rette. Det betyr at hele 17,3 millioner friske svenske jackpotkroner blir overført til dagens sjuerpott når Charlottenlund byr på ekstra V75 søndag og herlige storløp på rekke og rad. Det store trekkplasteret er naturligvis Copenhagen Cup (V75-7) og Frode Hamre er på plass med fire stallhester i V75-løpene, og også Kristian Malmin har med stallhest i V75-4. I tillegg til V75, kan vi nordmenn også spille V4, V5 og DD til danskenes storstue og innleveringsfristene ser du nedenunder.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Charlottenlund søndag
V4 kl 14.00
V75 kl. 14.30

V5 kl 16.00
DD kl. 16.25

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Espen Edvardsen har vært på plass i København siden fredag formiddag og har naturligvis jobbet steinhardt med løpene, der det sportslige høydepunktene står i kø. Espen tror bankeren er dansk og byr ellers på en rekke herlige bud.

En god deal?
Flemming Jensen har en herlig traver i 6 No Deal, som kommer ut i V75-4. 8-åringen har styrke og kapasitet som rekker langt opp i grunnlagene. Sist på Åby galopperte han med seieren på gaffelen rett før mål etter et rått løp. Han hadde koblet grepet på Havbergs Mimmi før galoppen kom på oppløpet. No Deal travet i tredjespor store deler av den første runden, og tross det tøffe løpsopplegget koblet han et sterkt grep på lederhesten. Han hadde landet på en 12 tid i det løpet over 2100 meter, noe som er svært imponerende. Flemming Jensen river av alle 4 skoene og tror på en solid vinnersjanse. Vi synes dette er omgangens beste banker!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Se opp for Jeppe!
Spor 12 er aldri gull, men med to strykninger i løpet gjør det oppgaven bedre for 12 Stelton i V75-1. Stelton er ikke mye betrodd i øyeblikket, noe vi ikke kan forstå. Grunnlagsmessig står Stelton helt perfekt inne i dette løpet, og skulle det klaffe litt med posisjonen underveis skal han ha en god sjanse i dette løpet. Snakket selv med Jeppe i dag, som selv var stor optimist med tanke på sjansene til 4-åringen. Undertegnede var selv ringside på Axevalla i det siste løpet til Stelton, og for et løp han gjorde. Jeppe Juel sendte fram i dødens, og koblet enkelt grepet på Ed Rapide. Ned oppløpet holdt han unna for gode Bailey Sweet Grim, som er en av favorittene i V75-3 i dag. Vi spiller ikke en kupong uten 12 Stelton.

Rapportene er solide
Det er ikke mye jeg kan om 5 Pitagora Bi, som kommer ut som et ubeskrevet blad for de fleste i V75-6, men dette skal dreie seg om en riktig bra hest. Han vant hele 6 av 10 løp i fjor, og var tredje i det Italienske derby bak gode Pascala Lest, som var helt overlegen på Solvalla i 4-åringseliten der. Nå kommer han tilbake etter en pause, men med et solid prøveløp i ryggen. Rapportene er solide, og vi kan ikke annet enn å skru varsellampene på full styrke.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus