*Nettavisen* Sportspill.

De jager 26 millioner onsdag

Foto: Norsk Rikstoto

Bli med Kurt og Håkon i jakten på gigantpotten i onsdagens V75-omgang på Bjerke.

10.12.13 13:08

Klikk her for å lese om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

V75-løpene går normalt på lørdager, men onsdag 11. desember er det ekstra V75-omgang på Bjerke travbane og hele 26 millioner kroner i potten.

Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipsene Nettavisens traveksperter (kommer på Sportspill.no onsdag formiddag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potter, kan imidlertid andelslag på Eksperten være en god løsning.

Når du kjøper deg inn andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 50 til 2000 kroner
Nettavisens traveksperter er i strålende form og har spilt inn en halv million kroner i de to siste V75-omgangene. De ti siste dagene har eksperttipsene gitt utbetalinger på ca to millioner kroner.

Til onsdagens V75-omgang ble de første andelene i Nettavisens andelslag solgt allerede mandag morgen. Våre traveksperter har satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000 og 2000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.