Foto: Hesteguiden.com

Denne hesten vinner igjen!

Victor Invalley var rå sist og matches mot Forus Open-helgen. Sjekk våre lunsjtips.

Kommersielt

Lunsj trav fra 800m ovalen Drammen med blanda drops på menyen. Amatørløp, og vi skal få se Truls Desseruds flotte 5 års hingst Victor Invalley som vant på 12.0/1640 fra dødens i sin siste start. Denne gangen overlater han tømmene til Geir V. Gundersen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

Det var en fantastisk prestasjon 6 Victor Invalley gjorde på Momarken sist da han knuste gode Expresso fra dødens og landet på sterke 12.0/1640m med full spenst inn i mål. Denne gangen skal skylappene av og Geir Vegard Gundersen skal få prøve seg bak Victory Abroad-sønnen som matches mot Forus Open-helgen. Han står litt langt ute bak vingen på Drammen, men han møter nokså overkommelig motstand. Og med den respekten både hesten og GVG har, så bukker nok sansynnlig tethest 1 A.T.M Angie storfavoritten tidlig til tet. Fra tet vinner Victor Invalley alle dager i uka. Bankeren er stålklar.

Rangering V5-5: A: 6 B: 4-1-9-5 C: 3-10-2-7-8

V5-1:

Mange formsvake hester innleder V5-spillet over 1700m. Synes 3 Carina Pride er "Hesten" i feltet. Hun kom ut etter pause sist, men da var det snakk om voltestart der hun ikke er helt stabil. Nå har hun et perfekt startspor, og med Vidar Hop i sulkyen blir det nok full gass fra start. Vi skal huske på at denne hoppa her startet i noen V75-løp i fjor uten og gjøre seg bort. Det største problemet er om hun klarer å overfly 1 Adjunkt Roggenbihl som er rask ut og går kun fra tet. Truls Knive kan fortelle at han setter på heltstengt hodelag og skal sitte foran om han klarer å holde de andre ute. Den som får tet av denne duoen her, har en fin vinnersjanse, men sjansen er også til stede for at det blir en tøff åpning.

6 Johnny V var det stilt forventninger til da han ble kjøpt inn fra Danmark til Lie-familien, men hesten har ikke innfridd selv om han gjør jevne, fine løp (glem siste løp da det ble hjulhekt). Nå er selskapet helt riktig, og får han en fin posisjon, ender han i toppen. 5 K.L.M Prego har egentlig brukbar kapasitet, men raden er ikke fin. Nå skal han ut over sprint som neppe er noen fordel, men skulle Teigen traveren gå feilfritt, er han god nok for seier. Bak disse er det fryktelig åpent, ser kun 9 Baltic Broline og 11 Jeppe Rævbak som sjanseløse.

Rangering V5-1: A: 3 B: 1-6-5-7-12 C: 10-8-4-2 D: 9-11

V5-2:

3 Bjørntvedt Knekten er meget bra for grunnlaget de dagene han tar i for fullt, men han er veldig opp og ned når det gjelder innstillingen. Har Mørtvedt Jerkeld-sønnen en god dag, spør han normalt ingen om seieren. 11 Kolnes Daffy er en annen fin hest for grunnlaget som har galoppen som sin verste fiende, og denne gangen har han neppe tid til det da sporet er dårlig. Klaffer det litt med posisjonene for Killingmo traveren, har han klasse for seier.

1 Pål Svint synes jeg står meget spennende til i første spor over 1700m auto. Klarer han å løse sånn noen lunde og holde ute 4 Vinkas, kan Hop sitte i tet inn første sving. Blir det dette scenarioet, blir ikke jeg overrasket om 1 Pål Svint vinner dette løpet. 8 Ellestad Lill har ikke vunnet løp på 54 starter, men formen for seier er tils tede. Står i et vanskelig spor bak bilen, men hun har hurtighet til og få seg en fin posisjon. Krysses på gardering. 7 Eldina Elken vant i fryktelig billig lag sist, men kom til kort i V75 på Lørdag. Ute mot riktig motstand og er et kryss litt uti.

Rangering V5-2: A: 3-11 B: 1-8-7-6 C: 9-4-2-10

Annonse: Grøstad/Lerum har et sjokk i V54, sjekk tipsene her

V5-3:

6 Tangen Jerkeld er en meget flott fireåring som kommer ut fra formstallen til Jan M Bjerring. Klarer Bjerring og kjøre feilfritt med den litt usikre krabaten, er jeg ikke i tvil om at han vinner dette løpet. For han er etter mitt syn mye bedre enn konkurrentene selv om han skulle ønske at distansen var noen meter lenger. 5 Bings Smokken har debutert i en alder av åtte år med brask og bram. Det har endt i to seiere og en tredje, og en tredje seier kan komme i dagens løp. Han er rask ut, og jeg tror Austevoll er lysten på tetkjenning med Ruud Smokken-sønnen. 8 Edda Kosa har ok kapasitet, men har som vane at hun må innom galoppen. Uten galopp kan 8 Edda Kosa skrelle i V53.

2 Modina Elken kan være et drag – Spor – Distanse – Kusk gjør at hun er superspennende på gardering som en kupongrensker,

Rangering V5-3: A: 6 B: 5-8-2 C: 7-1-3-4

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-4:

Et amatørløp over 1700m betyr full bøtte fra start. Hesten med kapasitet i løpet er 6 Oxford som var bra i mange V75-løp i fjor, men har skuffet litt i år. Trener Per Gottling kan fortelle om en hest i fin form som satt fast med vinnerkrefter sist, og Thomas Ellefsen kjenner godt til hesten siden han har mye med stallhestene til Gottling og gjøre i det daglige. Som amatørkusk er han ok, og med 6 Oxford skal han ha en kjempesjanse til og vinne. 1 Beverage G.T som vel har skuffet snart i seks år, står endelig fint til, og skulle Truls Desserud klare å holde ute 3 Ohio D.K på startsiden, kan faktisk Love You-sønnen lede dette løpet fra start til mål, for hesten har brukbar form for tiden.

3 Ohio D.K skuffet ved å ikke bli nummer to sist på Bjerke, men denne gangen er distansen helt riktig. Har en følelse om at Ohio D.K spinner til tet og på Drammen, så er det gull for den raske teknikeren til Tor Olaf Halle som sliter med litt dårlig stridsmoral. Skal danskeimporten vinne et løp, må det være her. Fidus. 2 Joleen står fint til, og kusken kjenner sin egen hest som holder veldig fin form og fortjener snart en seier. Fryktelig åpent bak disse.

Rangering V5-4: A: 6 B: 1-3-2-5 C: 4-10-8-11-7-12-9

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus