*Nettavisen* Sportspill.

Det blir alltid penger i galopp

Foto: Hesteguiden.com

Utbetalingene holder seg stadig veldig høyt når det er galopp og onsdag er det favorittbanen til Nettavisens galoppeksperter som er vertskap for V4-løpene.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en strålende søndag og en like strålende mandag med nesten 400 000 kroner innspilt, ble det en mager tirsdag forr Nettavisens travtips. Vi må bare beklage at det ikke svingte av tipsene verken til Bjerkes lunsjkjøring, til Forus kveldstrav eller til V64-løpene på Bollnäs. Sånn er det i dette gamet, selv ikke Nettavisen har funnet formelen for å trykke penger og heldigvis er det nye muligheter hver eneste dag.

Onsdag er det galopp og V4 fra Täby galoppbane i Stockholm, det er i særklasse den galoppbanen der Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har truffet best dette halvåret. Det samme kan sies om Charlottenlund i Danmark der Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg hittil har hanket i de største gevinstene. Charlottenlund byr på internasjonal ettermiddagsV5, men til disse løpene er det kun muligheter til å kjøpe andeler på Eksperten. Til kvelden overtar Bjerke showet der Nettavisens faste Bjerkeekspert på onsdagene, Håkon Einar Hansen, stikker haken frem og byr på banker allerede i V65-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Flotte utbetalinger i V4
Sist søndag kostet fire heldekk i V4 på Jägersro kr 6048. Da må det sies å være bra betalt når V4 gir over 21 000! Også på travet har det vært mange flotte utbetalinger i V4-spillet, senest tirsdag på Åby. Ett førstevalg, ett andrevalg, ett fjerdevalg og ett åttendevalg (i det klart mest åpne løpet) ga spreke 15 247 kroner tilbake. Det gjelder altså å gå tynt i de rette løpene, da er det svært flotte penger å hente i V4-spillet.

Innleveringsfrister Täby galopp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Onsdag velger vi bankerfri løsning i V4-spillet akkurat slik vi valgte søndag 27. oktober på samme bane. Da vant det ett andrevalg, to tredjevalg og et ellevtevalg og de som fulgte våre V4-tips og leverte vårt forslag på kr 872 kunne hente tilbake storfine 26 642 kroner. Det er ingen tvil om at spesielt i galopp kan det være riktig så lønnsomt å spille bankerfritt.

Vi valgte oss V4-3 som løpet å gå tynt i. 1 Tajmeel vant sist hun prøvde 1200 meter. Sist var det dobbelt så langt, og det ble helt klart for langt. Tilbake på 1200 meter tror vi sjansen er god. Vi garderer dog med ujevne 8 Faahem. Pleier å møte bedre hester enn dette.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En luring kan 10 Hortensia i V4-2/DD-1 være. Hun viser fremgang i trening, samtidig som selskapet er ganske billig. Er nede som et sjettevalg i spillet og V4-2 er også DD. Svært spennende i begge spillformer med andre ord.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.