*Nettavisen* Sportspill.

Det lukter gull

Foto: hesteguiden.com

Eirik Høitomt setter seg opp bak en god svenske i et billig lunsjløp i Drammen i dag, og da ser det lyst ut med tanke på seier!

01.03.13 11:19

Sportspills meny torsdag
Tippeligatipset: Nettavisen lanserer Hønefoss på jumboplassen
Oddstips torsdag: Kniven på strupen for Brynäs
V65 Bergen: Svein Ove fortsatt best i Bergen

Torsdagen er det nok å henge fingrene i for de som krysser bonger, og hos Norsk Rikstoto åpnes det hele opp med lunsjtrav til både Gävle i Sverige og i Drammen her på berget.

Les også:Fart som Usain Bolt!

Spillerne kan så rette fullt fokus mot V65/V5 og DD-spill til Bergen travpark på kvelden, og vi på Sportspill har nært sagt som vanlig jobbet frem tips til alle baner denne torsdagen.

I lunsjen på Drammen synes vi det ligner en topp vinnersjanse for en gjest i fra Sverige som har hevdet seg godt på Solvalla, og i et billig lunsjløp, skal det da kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Vi sikter da til 4 Red Door i et varmblodsløp i lavt grunnlag i den andre avdelingen, og 4-årshoppa står perfekt inne i dette løpet på pengene. Det er neppe noe minus at Eirik Høitomt setter seg opp i sulkyen i dag, og da setter vi et bankerspill.

Gentle Star-datteren leverte en solid avslutning til sølv på full vei i den tredje siste starten, og også i den siste starten avsluttet hun fint i fra køen uten å få premie på fine 17.9 full vei. Dagens konkurrenter (ikke mye "mat" i de øvrige i dette løpet) har ikke vært i nærheten av å prestere slike tider, og vi kan ikke skjønne annet enn at Sjøgren-traveren skal ha en topp vinnersjanse i et løp som dette. Vi satser dermed på at favoritten innfrir, i et ellers vidåpent løp.

Vår rangering V5-2: A: 4 B: 2-8-1-5-12-10 C: 9-11-6-7-3

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

På Bjerke i går måtte vi nøye oss med fem rette i V65-spillet, men vi satte et nytt flott DD-spill! Sharpshoother var vår friske banker i den spilleformen, og de som spilte det minste DD-forslaget på 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut småpente 1412 kroner! Det er nye sjanser på flere arenaer i dag, og da sier vi lykke til med spillet denne torsdagen!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Vi synes dette varmblodsløpet som innleder denne V5-rebusen ser litt åpent ut, og vi garderer da bredt. Det kan dog være så enkelt som at 3 Hot Rocky bare vinner, og forutsetningene er i hvert fall de rette for 10-åringen nå. Gått fine løp i til dels tøffe lag nå på slutten, og det er klart enklere i mot i dag.

Pent til i løpet står 2 T.T. Va Bene, og 7-åringen bør være av bedre her. Det ble litt feil i den siste starten, og formen skal være klart bedre enn raden. Riktig til står også 1 Malabar Cash (stått i mye dårlige spot i tøffe lag), og med perfekte luker til slutt fra rygg leder er ikke Bjørnerød-traveren ueffen i dag.

Vi tror 10 Calcutta Hall er litt på gang med et par løp i kroppen etter litt pause, og selskapet er ikke verre enn at 10-åringen kan kjempe langt fremme. Vi trodde 11 Showmethecigar var på gang, men det var ikke mye sprut i 7-åringen sist (fjerde på 15.7 over en sprint). 7 Xbox Hornline er heller ikke helt borte.

Vår rangering V5-1: A: 3 B: 2-1-10-11-7 C: 4-12-9-5-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Vi støter på et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5-3, og bred gardering kan da vise seg å være lønnsomt. Vår frekke favoritt blir 9 H.M. Norne Rose, og hun er kun krysset av på 12 % av de innleverte kupongene. Galopperte i stengt posisjon inn i mål sist, og hun gikk godt til sølv i debuten på 35.0 full vei.

Det går fryktelig sterke rapporter på 3 Frøken Rastløs (trent sterk forut for årsdebuten), og da må 4-årshoppa krysses tidlig i dag. Vant veldig lett på 34.8 full vei i debuten for Lars O. Romtveit gjorde 10 Saltejenta (vi plasserte henne først på vår rank da), og 4-årshoppa er snakk om en opplagt vinnerkandidat også i dag.

Av de bedre skal 2 Ulydia være (gått fine 32.0 full vei tidligere), og hun gikk et godt løp etter galopp til tredje på 35.0 full vei på en litt tung bane i den siste starten. Fin form er det på 1 Finnbo Ussa (tredje på 33.8 full vei sist), mens 8 Stjerne Oda bør regnes som en outsider etter pause (gått 33.0 full vei som best).

Vår rangering V5-3: A: 9 B: 3-10-2-1-8 C: 11-6-12-7-4-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Vi finner seks vinnerkandidater i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi synes det er fin klasse på flere av deltagerne. Vi synes det er ned en klasse for 2 Odintroll denne gangen (femte på fine 29.0 full vei bal Vestpol Dennis&Co sist), og i en feilfri utgave skal han tilmåles solide vinnersjanser.

Vi mistenker at 1 Røste Lill blir overflydd ned startsiden, og da må det løse seg underveis for at 7-årshoppa skal kunne legge på til sin tredje strake triumf. Formen er helt på topp der i gården, og innsatsen til seier på 30.6 full vei i den siste starten var god. Full form er det også på 11 Drømmina, men sporet er dårlig.

Sistnevnte leverte en solid avslutning til tredje på fine 28.5 full vei i den siste starten, og emd litt flyte på veien i dag er hun seiersaktuell. Vi synes 10 Tangen Jerkeld er vond å forholde seg til (variabel), men han er god nok på sitt beste. Helt borte er heller ikke 3 Ty Li og 7 Kile Sjefen, men da er vinneren nevnt.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 1-11-10-3-7 C: 5-4-6-8-9-12

HTML EMBED

V5-5, 2100 meter autostart
Vi tror fire hester gjør opp om den gjeveste sjekken i dette varmblodsløpet som avslutter denne V5-rebusen, og i fra tet er 2 Nettare Sas snakk om hesten å fange til slutt. Vant fra tet på 17.6 over en sprint i den nest siste starten, og innsatsen til fjerde på 18.6 over 2500 meter i den siste starten var også god.

Vi synes 10 Legend Face gikk et fint løp til sølv på 17.3 full vei i debuten på norsk jord, og 5-åringen har normalt gått veldig mye fremover på form med løp i kroppen etter veldig lang pause. Sprintet fine 13.3 i sitt siste løp i Sverige, og det forteller om fin kapasitet. Neppe noe minus med Eirik Høitomt opp i dag.

Et flott løp til sølv på 15.6 over en sprint i den siste starten gikk 3 Grandiezel (gikk en sterk sisterunde fra køen sist), og nå har endelig 6-åringen fått et fint spor (stått i mye vanskelige spor nå på slutten). Full form er det på 9 Out Of Cash, og Braaten-traveren nærmer seg en seier nå (2-3-2 på de tre siste).

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 10-3-9 C: 4-5-1-6-11-12-7-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag