*Nettavisen* Sportspill.

Det ser grønt ut

Foto: hesteguiden.com

Vinteren har kommet for fullt over det ganske land, men for H.G. Jerv og Quincy Frontline på Sørlandet i kveld, ser det lysegrønt ut.

19.01.14 13:03

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddsen: Strålende odds på Lyon-tap
Tipping: Søndagens tippekupong

Når galoppløpene på Täby er over i lunsjen denne søndag, må spillerne vente til kvelden med å jage nye gevinster, all den tid løpene i Boden i ettermiddag er avlyst p.g.a streng kulde. Da er det en V65-omgang til Sørlandets travpark det kan spilles til på kvelden hos Norsk Rikstoto, og vi lanserer to banker på våre sørligste arena.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Da snakker vi om to seiersvante travere, og begge har svært billige oppgaver foran seg i kveld. Jakter stolpe i raden gjør 4 H.G. Jerv som kommer ut i V65-3, og vi tror han lykkes med å bokføre den femte strake triumfen. Hesten har sett strålende fin ut i vinter, og sammen med stødig makker Kristine Kvasnes, tror vi på suksess.

En slager på Sørlandet i fjor høst var 6 Quincy Frontline som kommer ut i V65-4, og vi tror han fortsetter der han slapp i fjor. Tre starter på travparken i fjor høst resulterte i tre triumfer, og det forteller alt om en hest som trives veldig godt i Sør. Svært billig i mot i kveld, og med dokumentert toppform i kroppen, er det ikke lett å gardere.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Sett helt lysende ut
I et kaldblodsløp i V65-3 kommer 4 H.G. Jerv til start, og slik han har sett ut nå på slutten, er det ikke lett å spekulere i mot. Han står bokført med fire strake triumfer, og vi synes han har sett lysende ut. Han står nydelig inne på pengene i dette løpet, og vi tror det må langt tøffere konkurrenter til, for å kunne slå ham.

5-åringen så næremst ukjørt ut ved triumfen på fine 28.3 full vei i den siste starten, og kveldens kusk Kristine Kvasnes viste seg å ha et veldig fint tak på ham, ved triumfen på 29.8 over 2600 meter i den tredje siste starten. Han var totalt overlegen også der, og Åsajerven-sønnen bankerspilles, uten at vi tviler.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Enda billigere i mot?
I et varmblodsløp i V65-4 synes vi det ligner en skreddersydd oppgave for 6 Quincy Frontline, og det er kun galopp i mot slik vi ser det. Vi garderte ham ikke ved triumfen på fine 16.1 full vei på Momarken sist, og vi synes nesten det er billigere i mot i kveld. Da tror vi det bli en ny seier på ham, og vi bankerspiller.

Han avgjorde løpet til sin fordel på sterkt vis til slutt sist, etter å ha vandret i "dødens" hele veien, og han gikk også to solide løp forut for den starten. Han sitter tidlig i tet i kveld, og i fra spiss taper han ikk dette løpet. Han har vunnet de tre siste løpene han har gått på parken, og vi tror ingen tukter ham i kveld heller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.