Gå til sidens hovedinnhold

Det sier pang i ukens V75

Vi drar til med et helfrekt fjerdevalg som banker i ukens V75 fra Leangen og kusken gir full støtte.

V75-sirkuset forflytter seg til Leangen travbane i Trondheim denne lørdagen, og det er en bane det ofte er meget fine utbetaliger på i V75. Det er et langt oppløp på dagens arena, og det vil passe vår superfriske banker for dagen helt utmerket!

Det er K.N. Stensruds Æresløp i et herlig stayerløp for varmblodshester med 100 000 kroner til vinneren som er hovedoppslaget, og et løp i DNT`s unghestserie for varmblodshester med 75 000 kroner til vinneren står også på plakaten på lørdag.

Sportspill har som kjent holdt strålende tipsform i en lengre periode, og vi er slett ikke til å stoppe! I går torsdag opplevde vi en ny flott dag på tipsene våre, og totalt innspilt ble det supre 17 895 kroner denne herlige torsdagen!

Våre to største spilleforslag satt i lunsjen på Åby (1860 kroner tilbake pr.stk), og vi fikk flotte 11 829 kroner tilbake på fire rette på vårt største spilleforslag i A-rebusen i Bergen på kvelden. V5B og DD innbragte 2342 kroner i Bergen, og det er nye sjanser i helgen!

Vi klemmer altså til med et meget friskt bankerspill i denne superspennende V75-omgangen, men vi er ikke det minste i tvil om at 13 See You Soon stiller til start med solide vinnersjanser i et hoppeløp med 50 000 kroner til vinneren i V75-4. Hoppa har vært matchet i veldig tøffe lag nå på slutten, og det er ned minst en klasse på lørdag (støtt på en helt annen verden av motstand i det siste). Vi pratet med Frode Hamre før V65-løpene på Bjerke onsdag og gikk gjennom hestene Frode skulle kjøre på Bjerke onsdag, på Biri fredag og på Leangen lørdag. Og det var/er ikke akkurat noen kasteballer av hester.

- Min beste vinnersjanse disse dagene, var den klare meldingen fra Frode om See You Soon og da er det ingen vei tilbake for oss. Hamre vet å vurdere sine egne sjanser og dette må ta vi rygg på.

See You Soon var steingod til sølv på 15.5 full vei i 4-årsstjernen i den fjerde siste starten, og i de to siste startene har Super Arnie-datteren hatt full fart i kassa i to tøffe V75-løp til to mindre premier. Det var en svært upassende arena for den storvokste hoppa sist (og da synes vi prestasjonen var sterk), og når det lange oppløpet kommer til syne på dagens arena, tror vi hun blir veldig tung å stå i mot til slutt.

Slo selveste My Happiness E.P. i et løp på Jarlsberg i sommer på flotte 14.6 full vei, og når Suttle-traveren fant en hysterisk formtopp på denne tiden og utover i fjor (og det er da tegn som tyder på at det samme skjer nå), mener vi det er riktig å spille nå. Det kan selvsagt bli tøft å fange inn favoritten 7 Our Girl fra tet, men vi finner superverdi i å sette et bankerspilll på 10-prosenteren i spillet denne gangen!

Vår rangering V75-4: A: 13 B: 7-9-3-14-15-12-10 C: 5-4-8-1-2-6-11

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V75 på 2450 kroner (vi øker innsatsen en tanke med en så spennende banker!), og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Leangen lørdag!
V5 kl. 14.20
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2140 meter voltestart
Vi tror to hester gjør opp om den gjeveste sjekken pålydende 60 000 kroner i dette kaldblodsløpet i høyt grunnlag som innleder denne rebusen, og på våre to minste spilleforslag bankerspiller vi 6 Stjernejerven. 8-åringen har utviklet seg voldsomt i regi dyktige Heidi Moen i år, og innsatsene i hele høst har vært helt strålende. Han vant et sprintløp i V75 på fine 23.3 sist han gjestet dagens arena, og i den siste starten fikk han sjette mot eliten på 24.2 full vei. Billig i mot nå, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Det samme kan nesten sies om 3 Moe Svarten, og 5-åringen har hatt en eventyrlig sesong i regi Jan M. Bjerring med fem triumfer bokført så langt og han har tjent over 600 000 kroner i år. Innsatsen til tredje på 26.7 over 2550 meter i et V75-løp i den siste starten etter litt pause var god, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt. Ingen kløpper fra start, men i et løp som kun teller ti deltagere bør ikke Åsajerven-sønnen få posisjonsproblemer underveis (klar fordel av det lange oppløpet også).

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 6 B: 3 C: 10-9-4-5-7-8-2 D: 1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-2/V5-4, 2140 meter autostart
Vi støter på et varmblodsløp i den andre avdelingen, og til V75-løp å være holder løpet svært lav kvalitet. Vi synes løpet ser fryktelig åpent ut på forhånd, men fremst setter vi 3 Crazy News. Det ble litt feil i storløpet i Skien sist lørdag (”dødens” i tøft tempo), og da kunne ikke 4-åringen gjøre seg gjeldende til slutt. Viste dog veldig fin form forut for den starten, og det er klart enklere i mot ved denne anledningen. Vi synes han skal være klar favoritt, og det er snakk om en naturlig utgang på systemet.

Litt tøft inne i løpet på pengene står 6 Gjølmes Super, men i et løp som dette tror vi ikke det betyr så mye. 5-åringen har holdt strålende form i lengre tid (vunnet tre av de fem siste startene), og selv fra dette sporet kan teten være innen rekkevidde for Super News-sønnen. Litt variabel i høst har 10 Haveaheart vært (flink som tredje på 16.7 full vei i den tredje sist), men 8-åringen skal så absolutt være av de bedre i dette løpet. Holdt veldig fin form på denne tiden og utover i fjor, og da krysser vi tidlig.

Best på kapasitet er muligens 7 Gann Stone, men formen etter litt pause er veldig uviss. Trener Sigbjørn Kolnes har sendt ut mye formsvake hester i det siste (nå vant dog Valley High på onsdag), men 7-åringen får stå som en liten outsider. Herdet i tøffe lag er 2 Illuminato Winner L., men 4-åringen har fortsatt til gode å vinne løp i år (sølv hele syv ganger). Piler til tet for så å slippe, og med perfekte luker til slutt er han ikke ueffen. Dunkel form er det på 8 Brave Boy, men det er billig i mot denne gangen.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 3 B: 6-10-7-2-8 C: 4-9-1-12-5-11

HTML EMBED

V75-3/V5-5, 2140 meter autostart
Et flott 3-årsløp for varmblodshester i DNT`s unghestserier med hele 75 000 kroner til vinneren har vi å se frem til i den tredje avdelingen, og vi synes at vinnerkandidatene er veldig mange. Fem hester hever seg dog litt over mengden, og det må vel snart være slik at 5 Shocking Andover vinner et løp. Gått flotte løp i hele høst, og i den siste starten var han god toer bak en overlegen Photo Va Bene. Tapte da også kun for gode Mc Steamy i den nest siste starten, og da er det litt enklere i mot på lørdag.

Vunnet to løp i enkle omgivelser nå på slutten har 1 Bonjovi B.R. gjort, men 3-åringen er under utvikling (dog overspilt favoritt). Speeder fort med et løp på lang vent i rygger, og med litt flyt på veien i fra et litt sjanseartet innerspor (forsvarer neppe teten) dukker ventelig Moen-traveren opp helt der fremme til slutt. Vi synes 7 Quite Fast har gått to fine sprintløp nå på slutten, og med ryggløp i det langste takler hun også full distanse. Sølv på 17.2 full vei i den femte siste starten, og vi krysser tidlig.

To store outsider finner i form av 10 K.K. Only You og 11 Creek`s Star, og detter er snakk om to 3-åringer litt utenom det vanlige. Dog usikker form på dem begge, men vi tør ikke utelate noen av dem på noen bonger. Førstnevnte har skuffet nå på slutten, men var veldig god i et par løp i aug/sept (siden hoppa nå sendes til start igjen bør ting være på stell). Sistnevnte kommer tilbake etter litt pause, og på sitt beste er det ingen tvil om at Jessen-traveren duger (vant på17.4 full vei tredje sist).

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 5 B: 1-7-10-11 C: 3-2-12-6-4-9-8

V75-5, 2140 meter voltestart
Et hoppeløp for kaldblodshester med hester fordelt over fire distanser med 50 000 kroner til vinneren støter vi på i den femte avdelingen, og vi synes fire hester skiller seg litt ut. Eventyrlig god i hele høst har 11 Snonsøy Elda vært, og i en feilfri utgave blir ikke favoritten lett å stå i mot til slutt. Totalt overlegen i to strake seiersløp forut for den siste starten, og nå sist viste hun overlydsfart mellom galoppene (fikk sølv da).

På lengste tillegget står 15 Børke Luna, og det kan se litt tøft ut å gå helt til topps på forhånd. Hun er dog svært god på sitt beste (vant på solide 25.2 full vei i et løp i sommer), men etter lang pause i den siste starten gikk hun et løp kun på dete jevne til fjerde. Vær du dog sikker på at hun er kraftig forbedret med løp i kroppen, og det lange oppløpet på dagens arena taler så absolutt til Kolnes-traverens fordel.

En voldsom utvikling har 14 Blikkstra hatt i år (tjent nesten 260 000 kroner denne sesongen), og med to løp i kroppen etter litt pause er nok formen sterkt stigende der i gården. Vant sprettlett på 29.1 full vei i den siste starten, og vi synes 18-prosenteren i spillet må krysses tidlig. Spennende til på strek står 2 Jærvsørappa, og i en feilfri utgave tror vi hun blir skummel (hun fikk fjerde på fine 29.8 full vei i den siste starten).

Vår rangering V75-5: A: 11 B: 15-14-2 C: 1-6-7-9-5-8-10-12-13-3-4

V75-6, 3140 meter voltestart
Et herlig langløp for varmblodshester har vi å se frem til i K.N. Stensruds Æresløp med 100 000 kroner til vinneren i den sjette avdelingen, og det meste av spillet faller ned på en duo fra lengste tillegget (vi tror dog løpet er litt småskummelt). De antatt beste må som regel gjør grovjobben selv, og veldig ofte i denne typen løp dukker det da opp hester fra innerfila med friske bein til slutt (vi garderer da veldig bredt på systemet).

Vi tror dog at 14 Acolyte Hanover er den beste på distansen fra lengste tillegget, og med litt hjelp på veien kan det gå veien for Hamre-traveren igjen. Evighetsmaskinen hadde full kontroll fra tet på fine 12.4 i et sprintløp på Forus i den siste starten, og på lørdag jakter 5-åringen årets niende triumf. Tjent over en million kroner i år, og det er helt utrolig hvordan denne hesten har holdt toppform i over to år i regi Hamre.

En strålende sesong har også 13 Mr. X.R. Royal hatt med nesten 700 000 kroner innkjørt, og så langt har 5-åringen vunnet hele syv løp i år. Toer på sterke 12.9 full vei i den siste starten (vant sprettlett på 13.7 full vei nest sist), men på seks forsøk har han aldri vunnet et langløp så langt i karrieren. Fungerte heller ikke sist han gjestet dagens arena, og da er vi litt skeptiske til nestfavoritten denne gangen.

Varslet form i den siste starten gjorde 7 Relax Jet ved å bli fjerde på fine 15.6 over 2660 meter, og distanseøkningen på lørdag er bare en klar fordel. Trives god på dagens arena (vunnet tre her løp tidligere), og 8-prosenteren i spillet krysses tidlig. Litt under pari i den siste starten var 8 Bagpipe, men 6-åringen har vært steingod i hele høst. Vunnet fem av de seks siste langløpene han har gått, og det sier sitt.

Vår rangering V75-6: A: 14 B: 13-7-8 C: 11-1-2-4-5-6-3-9-10-12

V75-7, 2640 meter voltestart
Vi tror to hester gjør opp om den gjeveste sjekken pålydende 50 000 kroner i dette flotte stayerløpet for kaldblodshester som avslutter denne V75-rebusen, og fremst setter vi 12 Alsaker Faks. Det ble dobble galopper i Skien i den siste starten (den siste kom med seierssjanse ut i oppløpet), og forut for den starten gikk 6-åringen to kanonløp til hhv seier og sølv. Trakk det absolutt beste sporet han kunne få på lørdag, og i en feilfri utgave blir ikke Järvsöfaks-sønnen lett å stoppe denne gangen.

Vi garderer kun med 10 Pondus, og da snakker vi om en hest som har hatt en helt strålende sesong med hele åtte triumfer bokført så langt. Han har tjent over 200 000 kroner i år, og det stopper ikke med det. Fjerde i tøft lag på 27.9 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten ble det en enkel seier på 28.1 full vei. 5-åringen har noen fryktelig tunge sisterunder å by på ved full form, og vi kan ikke tenke oss annet enn at den lange distansen på lørdag skal kunne passe som hånd i hanske.

Vår rangering V75-7: 12-10 B: 11-15-6-4-3-2 C: 7-13-14-5-8-9-1

V5-1, 2140 meter voltestart
Et kaldblodsløp innleder denne V5-rebusen, og vi kan ikke få øyet på mer enn tre vinnerkandidater. Vunnet fem av seks løå så langt denne sesongen har 15 Husankongen gjort, og med litt flyt på veien i fra en litt kinkig utgangsposisjon vinner 5-åringen igjen. Sprintet unna på lette bein til slutt ved triumfen på 30.3 over en sprint i den siste starten, og det var mer å gå på (fra første rekke hadde vi ikke gardert).

Siden storfavoritten står litt kultent til sikrer vi oss med noen garderinger på våre to største spilleforslag, og fra tet er 2 Melling Svarten snakk om hesten å fange til slutt. Avsluttet flott til tredje på 31.8 full vei etter sen luke i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt. Toer i det samme løp var 3 Villmix, men 6-åringen blir kuskesvekket på lørdag (og da krysser vi først på storbongen).

Vår rangering V5-1: A: 15 B: 2-3 C: 1-8-9-10-6-11-13-14-7 D: 12-5-4

V5-2, 2140 meter autostart
Et litt åpent varmblodsløp støter vi på i den andre avdelingen i V5-spillet, og vi tyr da følgelig til bred gardering. Lekkert til stå 9 Prestile, og han var en god vinner på 17.5 full vei fra ”dødens” i den siste starten på nettopp dagens arena (topp vinnersjanse).

Toppform holder 11 Rico Lundager, og på lørdag jakter Olsen-traveren den tredje strake triumfen (den kan meget vel komme). En hest vi liker godt er 7 Super Bluff (vant på fine 17.1 full vei nest sist), og på tross av et dårlig spor krysser vi tidlig.

Uviss form på 2 Urban Myth etter litt pause, men kapasiteten er veldig fin (og han står perfekt til). Av de bedre skal 8 Donatello U.S. være, mens seiersmaskinen 12 Arron D`ombree får stå som en stor outsider etter lang pause (vunnet 8 av 17 løp).

Vår rangering V5-2: A: 9 B: 11-7-2-8-12 C: 3-4-1-5-6-10

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2450.- (over fire bonger)
Stamme 12800 rekker (2*8*5*1*8*10*2)
3-6
A: 3 B: 2-6-7-8-10 C: 4-9
1-5-7-10-11
13 See You Soon
A: 11 B: 2-14-15 C: 1-6-7-9
A: 14 B: 7-8-13 C: 1-2-4-5-6-11
10-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 800.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 700.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 490.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 450.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken