Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Eurojackpot

Sjekk de utrolige premiene i Eurojackpot og les alt du trenger å vite om det nye spillet.

Norsk Tipping lanserer denne uken spillet Eurojackpot på det norske markedet. Nå kan du spille det europeiske spillet med opptil 630 millioner kroner i førstepremiepotten. I tillegg har Eurojackpot et gratis tilleggsspill der du kan vinne eksklusive turer og premier. Første tur går til Oscar-fest i Hollywood!

Den første Eurojackpot-trekningen med norsk deltakelse foregår fredag 1. februar. Trekningen ledes av Aylar Lie og Geir Håkonsund og vises på TV2 kl. 23.20.

Hva er Eurojackpot?

Eurojackpot er et spill som 14 europeiske land står bak. Det er felles trekning og felles premier i hovedtrekningen. Innleveringsfrist er hver fredag kl. 19.00.

Eurojackpot er et tallspill, og storpremien vinnes hvis du har 5 + 2 tall riktige.

Her kan du levere Eurojackpot

Premier du ikke kan kjøpe – og disse premiene er unike for Norge.

Selv om det er vanskelig å vinne førstepremien, er det nok av andre fristelser i Eurojackpot.

Norsk Tipping har hver uke et tilleggsspill. Tilleggsspillet er gratis og du får én deltakelse i tilleggsspillet for hver Eurojackpot-rekke du leverer.

I tilleggsspillet er det fantastiske og ekslusive premier - premier du vanskelig kan kjøpe for penger.

Her kan du levere Eurojackpot

Dette er tilleggspremiene

1.februar: VIP-tur til Hollywood. Femstjernes hotell, Oscar-fest, Billett til L.A. Lakers-kamp, topprestauranter, privatsjåfør, antrekk og stylist. For to personer

8.februar: VIP-tur til New York. Konsert med Swedish House Mafia i Madison Square Garden (VIP-billetter). Royalton Hotell på 44st. VIP-billetter på Broadway. Personlig shopper og champagnepauser i Soho. Guidet tur i Brooklyn, Soho, Chelsea og Meatpacking District. For to personer.

15.februar: Eksklusiv tur til Zermatt. Fly til Milano. Helikopter til Zermatt. Hotel Focus Matterhorn - suiter. Profesjonell instruktør og guide. Heliskiing. 4 personer.

22.februar: Safari i Kenya og Zanzibar. Ovneratting i Giraffe Manor utenfor Nairobi. Tur til Masai Mara, Kenya, Chumbe Island, Zanzibar. Egen fotograf med på turen. 2 personer.

1.mars: Las Vegas og Rihanna-konsert. Bo på Mandalay Bay. Helikopter til og lunsj i Grand Canyon. VIP-opplegg på Rihanna konsert. Cirque du Soleil-show på Bellagio.

Hver fredag er det også tre andre premier i tilleggsspillet. De vil de første månedene være de samme hver fredag:

2. premie: Klokker fra TAG Heuer

3. premie: Litografi av Vebjørn Sand

4. premie: Solbriller fra Bvlgari

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken