Gå til sidens hovedinnhold

Doktoren er friskmeldt

Doktor Jaros var syk i sin siste start, men er friskmeldt og skal ha en solid vinnersjanse i Bergen torsdag.

Sportspills meny torsdag:
V4 Östersund:Pondus får kamp
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Oddstips:Målfattig i Malmö

Det er som vanlig full fyr for hestesporten på torsdagene og denne torsdagen starter moroa med V4 fra Østersund der flere norske hester er på plass. Bergen travpark tar deretter over stafettpinnen med en svært interessant lunsjomgang. Til kvelden er det dobbel V5 fra Klosterskogen og ikke minst en hyperinteressant jackpotomgang i V65-spillet fra Øvrevoll galoppbane.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Banker selv fra spor åtte
Geir Gudmestad har en herlig fighter i 8 Doktor Jaros som kommer ut i V5-4/DD-1 i ettermiddag. Etter en rekke sterke prestasjoner var Doktor Jaros langt under pari i et V75-løp i sin siste start, men da var hesten syk for dagen. Geir Gudmestad varsler offensiv kjøring her og sitter trolig i tet når 500-meters merket er passert. Doktor Jaros har møtt knallhard motstand på Forus i hele år og møter enklere motstand i dag. Doktor Jaros er etter vår oppfatning ettermiddagens sikreste vinner i Bergen og vi bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Herlig DD-drag
Lars Tore Hauge har en svært spennende stallhest til start i V5-5. Vi snakker om 2 Skyboy som stod helt feil til sist i tolvtespor. I dag er det spor to bak bilen og startraske Skyboy skal ha et svært bra bud på teten. Skyboy trives utmerket i den posisjonen og mot det som ser ut som forholdsvis begrenset motstand skal det være en bra sjanse. Vi pratet med Lars Tore Hauge i morgentimene torsdag, men han var litt usikker på hesten etter innsatsen sist. Hauge ville uansett kjøre fra start for å komme seg foran. Vi synes uansett hesten er spennende i dag.

HTML EMBED


HTML EMBED

Kommentarer til denne saken