*Nettavisen* Sportspill.

Dortmund har alt å vinne

Foto: Getty/All Over Press

Herlig offensive Borussia Dortmund blir vår klare favoritt i hjemmemøtet med Real Madrid onsdag.

24.04.13 08:55

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: Chelsea får det ikke lett

Onsdagens langoddsprogram bærer naturligvis preg av at den andre semifinalen i Champions League spilles og det påvirker kamputvalget veldig. Men vi har ihvertfall en svært interessant tippeligakamp mellom Haugesund og Start på programmet og en utsatt kamp fra Adeccoligaen mellom Hødd og Ham-Kam å glede seg til. I tillegg er det to hengekamper fra Ligue 1 i Frankrike og når Norsk Tipping i tillegg tilbyr en bråte med spillobjekter på hver av disse kampene blir det ikke så verst.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Borussia Dortmund - Real Madrid pause H

Så lenge hjemmeseier til Dortmund er vårt utvalgte objekt denne onsdagen, blir selvsagt også pausespillet på denne kampen svært interessant. Dortmund har intet å tape etter sin enestående snuoperasjon i hjemmekampen mot Malaga i kvartfinalen og dette tyske laget er skikkelig bra. Real madrid har fortsatt sin styrke hjemme på Santiago Bernabeu og 3,20 på at tyskerne også leder til pause er et helt naturlig valg som langskudd denne onsdagen.

Dagens avslag
Saint-Etienne - Ajaccio

Ligue 1. Utsatt kamp fra 33.serierunde. Tradisjonelt sett hjemmesterke Saint-Etienne kjemper for en mulig Champions League-plass neste sesong, mens øylaget Ajaccio kjemper for å unngå nedrykk. Saint-Etienne har hatt en meget fin sesong, og vant sin første tittel på 32 år da Rennes ble beseiret i den franske ligacupfinalen sist lørdag. De har vært med i toppen av Ligue 1 store deler av sesongen, men 1-4-0 de siste fem kampene har gjort at de har ramlet ned på 5.plass. Fine 9-3-4 på hjemmebane. Kun seier i denne kampen er godt nok for å passere Lille, samt krype opp to poeng bak nabo og erkerival Lyon som per nå befinner seg på 3.plass og CL-kvalifisering neste sesong.

Ajaccio sliter på nedre halvdel av tabellen sent i sesongen. De er fremdeles avhengige av noen flere poeng før de kan forberede seg til en ny sesong i det gode selskap. 1-4-3 på de åtte siste seriekampene for Ajaccio som kun har to poeng ned til Sochaux under streken når seks serierunder gjenstår. Med seier i denne hengekampen vil altså øylaget ta et solid sprang bort fra nedrykksstriden, men 2-8-6 på bortebane denne sesongen viser at det ikke er veldig sannsynlig. 1,40 i odds på hjemmelaget med disse forutsetningene er naturligvis helt håpløs odds og dagens klareste avslag i vår bok.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Borussia Dortmund - Real Madrid
Champions League. Første semifinalekamp mellom de regjerende ligamesterne i Tyskland og Spania. Begge ligger på 2.plass i deres respektive hjemlige serier, et hav av poeng bak ligalederne Bayern München og Barcelona. Dortmund kommer til denne kampen i kjempeform, fem strake seire i ligaen med en total målforskjell på 19-5. Innimellom ble det to jevne oppgjør mot Málaga i kvartfinalen av Champions League, der Dortmund avanserte til semifinalen med en dramatisk 3-2-seier på hjemmebane. Real Madrid er også i god form, 4-1-0 på de siste fem ligakampene. Kun ett ligatap har det blitt i 2013 (0-1 borte mot Granada den 2.februar), etter dette har 'Los Blancos' spilt 15 kamper i alle turneringer og har imponerende 12-2-1 på disse. Det ene tapet kom altså i returoppgjøret i CL-kvartfinalen mot Galatasaray, der et Madrid-lag på halv maskin tapte 3-2 i Istanbul, etter å ha vunnet 3-0 på hjemmebane uken i forveien.

Dortmund har alle de beste spillerne tilgjengelige, eneste tvil i startelleveren er om kaptein Sebastian Kehl eller Real Madrid-utleide Nuri Sahin tar plassen ved siden av lkay Gündogan på sentral midtbane. Venstreback Marcelo er skadet, og da blir det portugisiske Coentrao på den plassen. Luka Modric og Karim Benzema er begge småskadet, men er ventet å bli klar.

Bookmakerne og Norsk Tipping har forståelig nok satt Real Madrid til favoritt i denne kampen, men vi er ikke enige og Dortmund må være dagens klart mest interessante objekt. 2,65 på at den tyske suksessen fortsetter i dag, er et soleklart valg for oss og kampen kan naturligvis spilles som singel. Vi setter vår vanlige hundrelapp på denne.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 120 Borussia Dortmund - Real Madrid 2,65 3,25 2,35
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag