Gå til sidens hovedinnhold

DU kan vinne 175 millioner kroner

Se hvor enkelt det er å spille på nett og mobil.

Bonuspotter, lykketallspotter og overførte midler betyr at du kan vinne over 175 millioner på under en uke. Se hvordan du kan vinne under.

4,5 millioner i Joker
I Jokerpotten på lørdag er det 4,5 millioner kroner etter at 2,3 millioner kroner ble overført fra onsdag. Et greit beløp å plusse på kontoen med.
Klikk her for å spille Joker

6 millioner på tippekupongen
Bonsputten på Tipping har nådd 5 millioner kroner, og det betyr at den skal utbetales. Får du 12 rette på Lørdag kan du altså plusse på en god del ekstra på gevinsten. Er du alene så stikker du av med alle de fem millionene selv. I praksis betyr det premien for 12 rette vil være fem-seks ganger større enn den ville vært en "vanlig" lørdag. Er det for eksempel såpass mange som får 12 rette at premien vanligvis vil være 10.000 kroner, vil premien i stedet bli på over 50.000 kroner denne lørdagen. Og er du alene, så blir du altså mangemillionær. Faktisk kan premien bli på over 6 millioner kroner.
Lever tippekupongen på nett her

15 millioner i Lotto
Lottopotten er «bare» vanlig, så her kommer alt an på hvor mange som får riktig tallrekke sammen med deg. Uansett kan det bety alt fra 3-4 millioner opp mot 15-16 millioner.
Spill Lotto her

60 millioner i V75
I Rikstoto er potten på hele 60 millioner kroner i lørdagens V75. Det er to ganger jackpot på rad, noe som betyr at premiepotten har økt til den meget anseelige summen. På lørdag kjøres V75-løpene på Momarken travbane i Østfold, og det er en såkalt felles norsk-svensk V75-omgang. Det innebærer at nordmenn og svensker spiller på de samme løpene og at omsetningen havner i en gigantisk felles pott
Kjøp Nettavisens ekspertkupong på V75 her.

90 millioner i Viking Lotto
Lykketallspotten bare øker og øker i Viking Lotto, og er man så heldig at man får mange nok riktige - og lykketallet blir trukket ut så kan man stikke av med den gigantiske potten.
Les mer om gigant-potten her

Spill fra sofaen
Du trenger ikke å løpe til nærmeste spillkiosk. Du kan spille både fra nett og mobil:

Slik spiller du på nett

Slik spiller du på mobil

Klikk her for å besøke sportspill.no for tips, nettspill og mye mer.

Kommentarer til denne saken