*Nettavisen* Sportspill.

Edvard har jackpotbankeren

Foto: Hesteguiden.com

Med nesten 600 000 friske jackpotkroner ekstra i sekserpotten, er det gode forutsetninger for spillerne i V65 på Leangen mandag.

03.06.13 14:12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Oppdatering mandag ettermiddag: Espen Edvardsen traff bra med sine V4-tips til Boden mandag formiddag. Det store forslaget til 1008 kroner gikk inn med en gevinst på 8076 kroner, og det ble også fire rette på samtlige andelslag Nettavisen hadde satt opp på Eksperten. Gratulerer til alle som fulgte!

En ny travuke står foran oss og allerede mandag er det fem ulike travkjøringer for oss nordmenn å spille til. Vi starter opp med V4 fra Nord-Sverige og Boden, før Harstad er sjelden arrangør av det norske lunsjtravet. Litt senere på ettermiddagen kan vi spille V5 til Halmstad. Til kvelds er det V64 fra Hagmyren, mens Leangen byr på jackpotomgang i V65-spillet, siden det ikke ble utbetaling for fem rette, i en favorittpreget omgang på Momarken søndag kveld. Kr 590.817,- blir overført til mandagens sekserpott i Trondheim i kveld.

Vi har ikke lagt skjul på vår begeistring for Edvard Kristiansen som kusk og under mandagens jackpotomgang på Leangen, der det altså er 590 817 kroner ekstra i sekserpotten, er igjen Edvard Kristiansen vår mann som bankerkusk. Bankeren dukker opp i V65-2. Og siden det er jackpot har jeg naturligvis også satt opp mange andelslag på Eksperten, deriblant et systemspill. Du finner utvalget ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Beste hesten
Vi snakker om den flotte fireårshoppa 9 Staro Gardenia som har to seire og en andreplass på sine tre første starter her til lands. I svært billige omgivelser vant hun veldig greit i norgesdebuten 22. april. Til tross for sterke 16.9/2160 volte, klarte hun imidlertid ikke å hente 20 meter tillegg på 11 Karon Beach nest sist (6.mai). Men hun gjorde slett ikke noe dårlig løp. 20. mai kom hoppa ut i et løp over 2640 meter og da gjorde hun sitt klart beste løp på Leangen. Det var strålende stil på hoppa nedover oppløpet og det så faktisk ikke ut som Edvard Kristiansen kjørte en meter.

Også i kveld møter hun Karon Beach, men i kveld starter de likt. Niendespor tror vi betyr svært lite og vi er ganske så overbeviste om at Edvard Kristiansen har den beste hesten i V65-2 og vi velger derfor 9 Staro Gardenia som vår jackpotbanker på Leangen i kveld.
Rangering V65-2: A: 9 B: 11-2-6 C: 4-7-10-5-1-3 D: 12-8

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

HTML EMBED

Edvard kan lure Arne
11 Pondus blir trolig kveldens aller største V65-favoritt, og det er kanskje ikke så vanskelig å forstå, slik Arne Nilsens seiersmaskin har sett ut på slutten. Etter en råsterk Bjerke-seier tredje sist, har Pondus i sine to siste starter gitt svenskene juling så det holder. Han er uøm for posisjoner Pondus og selv om han starter fra 40 meter tillegg i kveld, har han en ny topp vinnersjanse.

Men vi liker 10 Alsaker Faks og Faksen har slått Pondus regelrett ved flere anledninger det siste året. Nest sist imponerte Alsaker Faks voldsomt da han tross dødens i sisterunden, lett tok ned storfavoritten Voje Faks. Det var en femstjerners-prestasjon og feilfritt er vi rimelig sikre på at Alsaker Faks byr opp til dans i kveld. Derfor betaler vi også for Alsaker Faks på samtlige spilleforslag i kveld. For de som velger ytterligere garderinger er 5 Even Oliver, 4 Gjerv Prinsen og 1 Bjørkekvikk de mest aktuelle.
Rangering V65-1: A: 11 B: 10 C: 5-4-1-7-3-2-9 D: 12-7-9

HTML EMBED

V65-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Hvordan viljeløse 4 Junior Raun kan bli favoritt i V65-3, forstår vi svært lite av. Junior Raun har ledet i de fleste løpene han har gått og vist svært manglende vinnervilje. For oss blir det kun en garderingshest. Vi setter 3 Liza først, vel vitende om at hoppa slo seg forbi nettopp Junior Raun sist. Liza blir neppe dårligere med to løp i kroppen og jager en ny seier i kveld.

Også 6 Don Rigo har fått to løp i kroppen og blir bedre. Nå ser ikke Don Rigo ut som typen som skal gjøre for mye selv, men her duger han svært godt. 11 Alm Sumitra hadde vi null tro på sist, og det stemte bra. Alm Sumitra møter enklere motstand i kveld og har fartsressurser til å slå denne gjengen, men i likhet med Junior Raun er ikke vinnerstinget spesielt fremtredende. 9 Gullhøna og 7 Tutta kan begge litt og dette løpet er skummelt.
Rangering V65-3: A: 3 B: 6-11-4 B: 9-7-10-5-1-8-2

V65-4 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Til tross for at kun sju hester stiller på startstreken i V65-4, er det bra klasse på løpet og ingen lett oppgave å finne vinneren. Alle kan vinne, og vi setter 7 Prins Tom først. Han har gitt seg et par ganger fra tet vallaken, men da har han blitt for stri i føringen. Ryggløp skal passe bedre, og på speed er det ingen som matcher ham her.

4 Rapp Odin skuffet vel litt på Biri sist, da han ikke klarte å ta seg forbi Sør Bruden. Imponerte stort i to strake seiersløp før det og gjorde en luftig siste 500 i seiersløpet på nettopp Leangen nest sist. 1 Røyns Kasper står endelig helt perfekt til og kan lede dette lenge. 5 Eikprins skal nok ha det litt servert og dette løpet er ikke så lett å vurdere for Blekkan.

3 Gikling Lomeo nærmer seg en seier og selv om 6 Hongslo Gutten virker formløs for dagen, var han strålende i vinter. 2 Lannem Frøyd matcher nok ikke de beste, men helt sjanseløs er han ikke.
Rangering V65-4: A: 7 B: 4-1-5-3-6 C: 2

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2640 meter autostart.
Vi kan ikke annet enn å sette 5 Midnight Moon først igjen. Vi stilte et lite spørsmålstegn ved distanseevnene for fireåringen sist mandag, men det var ikke noe problem. Nå fikk Blekkan og Midnight Moon styre i svært labert tempo sist mandag og det løpet lyver nok litt. Bedre motstand i kveld, men må bli favoritt.

Det er ingen tvil om 6 Rico Lundager matcher vår tipsener på kapasitet og Magne Olsen melder at fjorårets seiersmaskin er frisk igjen nå, etter å ha vært meget svak i sin siste start. 8 Routine B.R. overrasket ved å vise sterk moral fra dødens sist og var også solid i seiersløpet nest sist og kan vinne dette.

Det kan naturligvis også 3 Glad Coctail T. som var svært positiv på Bjerke under OGP-helgen. Vi synes disse fire skiller seg litt ut her, all den tid 10 Super Bluff ikke har vist toppform på slutten.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 5 B: 6-8-3 C: 10-4-7-9-11-12-2-1

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
4 Ugottago innfridde nesten som vår banker i norgesdebuten, men en råsterk Wheeler Dealer ble for sterk på de siste metrene. Vi tror det løpet har gjort godt og for tredje gang denne kvelden setter vi Edvard Kristiansen først på ranken.

10 Stuart Laser var endelig tilbake som en vinner sist mandag etter et par skuffende løp og skal regnes tidlig også i kveld. 5 Crimson Pirate er fortsatt i toppform og kan vinne. Det kan også 2 Photoflyer som imponerte sist og hester som 3 Donas Super Max, 8 Moni Vic og 9 Home Made er heller ikke sjanseløse i en flott V65-finale.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 4 B: 10-5-2 C: 8-3-9-1-7-6-11-12


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag