Gå til sidens hovedinnhold

Ekstra feriepenger?

Det er jackpot med over 1.6 millioner kroner ekstra i sekserpotten på Bjerke i kveld, og Alexander Heisholt skal sørge for suksess for oss.

Vi har en svært spennende onsdag foran oss med jackpot i kveldens V64-omgang på Bjerke med over 1.6 millioner kroner ekstra i sekserpotten, men før det hele braker løs i hovedstaden, kan det spilles til en lunsjløpene på Jägerso galopp på den andre siden av kjølen samt til en V5-omgang til Odense i Danmark hos Norsk Rikstoto.

Vi på Sportspill har våre egne eksperter på galopp og til de danske løpene, og de spillene finner du lagt ut i andelslag på Eksperten. Der har vi også selvsagt lagt ut en rekke andelslag til kveldens svært spennende V64-omgang på Bjerke, og de spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Bjerke i kveld falt vi til slutt ned på en 4-åring i rivende utvikling som vårt holdepunkt for dagen, og da går vi til et flott varmblodsløp i V64-4. Der kommer 6 Mr. Viento til start, og vi tror Stanpoint-sønnen er snakk om en vinner. Det er strålende form på ham, og vi tror han sitter tidlig i tet i kveld. Vi forventer i hvert fall at Kai Johansen bak 4 Queen Corall (først til planken) søker en rygg å gå i etter at sistnevnte fikk litt stive bein til slutt i fra tet sist, og da tror vi i så fall at Alexander Heisholt får overta teten tidlig med vår banker.

Vinnersjansene skal da være svært gode, og vi satser på at favoritten bokfører årets tredje triumf ved denne anledningen. Fjellhaug-traveren vant sprettlett i fra tet på fine 16.0 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten gikk han karrierens beste løp. Avslutingen til sølv på 13.8 over en sprint med voltestart bak svært gode Mc Steamy i fra køplass underveis i det løpet var veldig solid (gikk en gnistrende siste 400), og i kveld er det klart enklere i mot.

Vi prøvde oss på et bankerspill på 10 Shocking Andover i den siste starten i et V75-løp, men det endte i dundrende startgalopp. Mr. Viento var 30 meter bedre enn denne sist de møttes på Biri, og dagens kusk på Shocking Andover, Morten A. Pedersen er ikke akkurat vår mann i banen. Det er opp minst en klasse for 7 Semper Fi, og da spiller vi favoritten.

Vår rangering V64-4: A: 6 B: 10-7 C: 4-11-5-9-1-2-12-8-3

Innlveringsfrister Bjerke
V64 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V64-1, 2640 meter voltestart
Et flott stayerløp for kaldblodshester innleder denne V64-rebusen, og vi tror tre hester gjør opp om den gjeveste sjekken. Vi bankerspilte 2 Tangen Jerkeld med hell på lørdag ved triumfen på 27.3 over aktuell distanse, og dersom ikke det løpet sitter alt for mye i beina, skal det dreie seg om en solid vinnersjanse på ny.

Vi synes dog dagens løp kommer lovlig tett på det foregående (og med en lang reise), og da tør vi ikke å stole helt på favoritten. I rivende utvikling er 3 Perle Faks, og 6-åringen kan fort lede rundt om (vi tror han piler til tet). Han gikk flere sterke løp før han fikk en fortjent seier sist, og den lange distansen takler han.

Takler den lange distansen gjør også 12 Tekno Jerkmin, og han er latterlige lite spilt med sine 4 % i kveld. Formen er uforandret fin på ham, og dagens kusk Thor Borg har et godt tak på ham. Han vant et V75-løp i desember i fjor med ham (slo da Alsaker Faks og Pondus) i et stayerløp, og da krysser vi tidlig i kveld.

Vår rangering V64-1: A: 2 B: 3-12 C: 1-6-8-7-9-11-4-10-5

V64-2, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester venter oss i V64-2, og storfavoritt med sine 54 % blir 5 Prayer Ås. Han fikk stive bein til slutt i et tøft V75-løp i Sverige i fra "dødens" sist, men forut for den starten bokførte han to triumfer. Han var lysende ved seieren på 13.3 nest sist i fra tet, og han kan lede rundt om på ny.

Vi bankerspiller Hamre-traveren på de to minste spilleforslagene, mens vi på storbongen garderer med 3 First And Only. Sistnevnte kommer trolig ut skoløs for første gang i år, og det er spennende (kan få et nytt gir da). Han er herdet i tøffe lag, og ny kusk Per O. Midtfjeld er en rev på slike førstegangsoppsitt.

Krogh-traveren tapte kun for gode Just Livin My Life i den nest siste starten, og vi tror han kan fly fort på en sprint. Vi synes han er svært spennende på kryssene med sine lusne 4 % i kveld, og vi sier OBS! Pent til står formsterke 1 Legend Face, mens 9 Ja El Tomcat som sprintet 12.2 tredje sist, heller ikke er borte.

Vår rangering V64-2: A: 5 B: 3-1-9 C: 11-6-8-2-4-10-12-7

V64-3, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt kaldblodsløp støter vi på i V64-3, men fire hester hver seg litt over mengden på kapasitet. En sterk seier på fine 28.0 full vei første gangen ut i ny regi tok 3 Høibyrauen i den siste starten, og normalt er ikke den kapable 8-åringen noe dårligere til kveldens dyst, med løp i kroppen etter litt pause.

Da skal det normalt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny, og han er vel lite spilt med sine 12 % i kveld. To triumfer har 12 Norby Sleipner bokført nå på slutten, og sist var han totalt overlegen i et stayerløp. Han virker til å være i rivende utvikling, og i en feilfri utgave er 5-åringen seiersaktuell også i kveld.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 2 Super Sjefen, men han er en banditt. Han har galoppert seg vekk tre ganger på rad nå på slutten (trolig vunnet et sprintløp på 28-tallet sist uten galoppen til slutt), og han er aktuell feilfritt. Seiersaktuell feillfritt er også 9 Erix Balder, men han sliter med løpsnerver.

Vår rangering V64-3: A: 3 B: 10-2-9 C: 7-11-4-12-5-6-1-8

V64-5/DD-1, 2140 meter voltestart
Det er kun ni hester igjen i dette hoppeløpet for kaldblodshester i V64-5 etter at det har kommet til tre strykninger, og da kan det ikke bli mye feil for 11 Asteria. Innsatsene til 6-årshoppa til hhv tredje og fjerde i to tøffe V75-løp nå på slutten har vært solide, og det er klart enklere i mot kontra de siste løpene i kveld.

Hun sprintet fine 23.8 sist, og vi var litt inne på å bankerspille favoritten. Kusk Kristian Bjørnerød kan dog nærmest finne på det utroligste i løpsbanen (kan fort sette seg til i tredje innvendig uten at det er noe sjokk), og da er det ikke lett å gå på henne. Til tet går trolig 3 Pave Loma, og hun kan fort lede rundt om.

Hun viser en stadig stigende formkurve (solid til sølv på 28.1 full vei nest, og sist gikk hun pigg i mål), og kusk Vidar Hop er som kjent i superform om dagen. En solid vinner på 26.3 full vei var 3 Lykkje Kristin sist, og hun må regnes tidlig igjen. På vei opp i form er 8 Odins Tira, og hun er lite spilt med sine 6% i kveld.

Vår rangering V64-5/DD-1: A: 11 B: 3-5-8 C: 7-2-10-9-1

V64-6/DD-2, 2100 meter autostart
Eliten for varmblodshesten braker sammen i V64-finalen, og vi synes løpet ser vidåpent ut. Startsiden og den senere vinneren er slett ikke lett å forutse, og da tyr vi til bred gardering. Vi er dog litt inne på at 6 I`M The Answer U.S. kan sitte tildig i tet (får overta i fra 4 Bullchip), og da kan han i så fall lede rundt om.

Kapasiteten på ham er skyhøy, og treningsrapporten etter en mindre pause er gode. Utviklet seg voldsomt i regi Øystein Tjomsland i år har 10 Nonstop Sas gjort, og den alltid godt avsluttende 6-åringen er seiersaktuell med litt tempo på løpet. Tilbake som en vinner var 11 Gentle Tilly sist, og han kan gjenta i kveld.

En god vinner på solide 11.3 over en sprint var 7 Onion F.H. sist, og på full vei form takler han også full distanse. 1 Broadway Legs meldes forbedret, mens 2 Photo Bear står spennende til. Det er toppform på 9 Kejser K.D. (sjanseartet spor), mens duoen 8 Mysterious og 12 Acolyte Hanover heller ikke er helt borte.

Vår rangering V64-6/DD-2: A: 6 B: 10-11-7-1-9-2-12-8 C: 3-5-4

Lykke til med alt spill!

Kommentarer til denne saken