(Hesteguiden.com)

Elsker vinteren!

Vår V4-banker på Umeå i Sverige i dag liker seg veldig godt under vinterlige forhold.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag :
V65-info: Wenche rappet milliongevinsten

Oddstips: Vålerenga i bortetrøbbel

V5 Lunsj Jarlsberg: Tet og slutt?

Torsdagen er det som vanlig full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, og vi kan glede oss til lunsjløp både i Umeå i Sverige og på Bjerke her hjemme.

På kvelden er det V65-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt en dobbel V5-omgang til Bergen travpark her på berget som gjelder, og vi har som vanlig tips til alle baner i dag.

Kusken bak vår banker på Umeå, Krister Søderholm leverte sin beste sesong i 2012 med 79 seiere og ca 4.4 millioner innkjørt, og vi tror han sitter bak en vinner i lunsjen i dag. Vi snakker da om 6 Zusandy Hornline i V4-2 som avsluttet 2012 på en fortreffelig måte, da hun vant de to siste løpene på en imponerende måte.

Hun har et perfekt spor bak bilen i dag, og slik vi leser startsiden så skal kusk Krister Søderholm kunne kjøre seg tidlig til tet. Dagens konkurrenter har respekt for San Pellegrino–datteren, og da tror vi veien til tet blir billig. Det at Zusandy Hornline liker vinterbane er en stor fordel, og rapportene fra Søderholm er at hun har trent meget fint etter det siste seiersløpet.

Innleveringsfrister Umeå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
13 Global Numerous i V4-4 har gjort to starter i ny regi, og hesten har faktisk sett meget fin ut. Første gang ut satt hun fast med mye krefter igjen, mens hun andre gangen gikk en fin opphenting etter en tidlig sjenering. I følge treneren virker hun mye mer spenstig med to løp i kroppen etter lang pause, og det er fin kapasitet i denne Biesolo–datteren. Konkurransen er enklere i Nord Sverige enn på Åby–Halmstad området, men det må klaffe litt fra bakspor på 20 meter tillegg. Hun blir dog ikke veldig mye betrodd av spillerne, og da synes vi hun er verdt litt oppmerksomhet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus