Foto: hesteguiden.com

Emil bak Superman

Det er en litt vrien lunsjomgang denne torsdagen på Bjerke, men vår banker for dagen har uanede krefter. Sjekk våre lunsjtips.

Kommersielt

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til Bjerke og Kalmar, og på kvelden er det Øvrevoll og Bergen som får fullt fokus fra spillerne.

Les også:Lettsløst på Øvrevoll?

Vi sikter da til 7 Superman D.K. i V5-4, og med glitrende treningsrapporterr i ryggen bankerspiller vi. Etter at han imponerte i Odense første gangen ut for Christian Lindhardt ble det stilt store forventninger til hesten i debuten for Per O.Midtfjeld, og da var hesten ok. Tapte kun for gode hester som seiersmaskinen Zivertsson og River Kemp, og for snaue to uker siden kom Midtfjeld-traveren ut etter snaue tre mnd pause.

Det gikk fine rapporter på hesten da, men han skuffet med å fungere dårlig for dagen. Nå er dog treningsrapportene meget fine, og treneren er så perfeksjonist at han neppe sender den talentfulle 3-åringen til start hvis ikke alt er i skjønneste orden nå. Motstand er skral ved denne anledningen, og vi tror det er snakk om en klink vinner feilfri.

Vår rangering V5-4: A: 7 B: 3-6-2 C: 9-5-4-10-8-1 D: 11-12

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-1
6 Defi Butterfly har brukbar kapasitet, og vi synes hun har vært positiv i sine siste løp. Motstanden er helt riktig for Heisholt traveren, og vi synes det skal være snakk om en opplagt favoritt.

2 Marlov er en hest som vi trodde skulle bli en riktig fin traver, men han har skuffet mye. Love You-sønnen står helt perfekt til bak bilen denne gangen, og mot begrenset motstand bør det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse.

11 Re Gideon står vanskelig til, men han møtte gode hester før pausen. Rapportene er at han er litt tynt jobbet etter behandling, men trener Per L. Nilsen tar neppe turen til Bjerke uten ambisjoner. 10 Miss Independent har fart som rekker langt, men baksporet trekker ned. Høitomt opp er dog spenende, og da krysser vi tidlig.

Vår rangering V5-1: A: 6 B: 2-11-10 C: 3-8-5-4-7-1-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-2
8 Gary Dancer er virkelig på gang formmessig, og selv om sporet er dårlig denne gangen må han regnes med en topp vinnersjanse. Hesten gikk i dødens i den nest siste starten til annen, mens det i den siste starten ble tredjespor/dødens til tredje på en fin tid.

4 World Wide Win er det ok kapasitet i, men det er lenge siden han har vist noe. Nå kommer han ut etter lang pause i ny regi, og Hop har kjørt 18/2000m i et banejobb som fortest. På sitt beste er han mer enn gos nok til å vinne, og han får han stå som en outsider.

2 Pablo La Marc kommer ut i regi Stall Hamre, og da må varsellampene på. Denne Love You-sønnen er milevis bedre enn det Undem klarte å få ut av han, men treningsrapportene fra Hamre er ikke helt lysende. Må uansett regnes på gardering, og vi tror dette blir en vinnerhest på sikt.

Vår rangering V5-2: A: 8 B: 4-2 C: 3-1-7-9 D: 5-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3
5 Rams Lilja var forkjølet i den nest siste starten, og da glemmer vi den innsatsen (og i den siste starten gjorde hun noe så sjelden som å galoppere). Normalt spinner hun til tet, og over sprintdistanse er det stor sjanse for at hun leder et slikt løp helt hjem (selskapet skremmer ikke).

10 Kleppe Smygen er nok den beste hesten, men vi synes ikke han fungerte helt som best i den siste starten på Biri (galopperte to ganger). Sprint er heller ikke den beste distansen, men kapasiteten er bra.

4 Garas gikk et bra prøveløp i Juni, og han leverte en fin innsats i den siste starten på Arvika (kjemper i toppen feilfritt). 6 Ulsrud Perla tapte for gode Drømme Jenta i den siste starten, og vi synes ikke at motstanden er tøffere denne gangen (sprint tror vi bare er en fordel). 7 Amonia er håpløst usikker noe hun beviste i den sist starten med seieren på gaffelen, og da får hun stå som en outsider denne gangen.

Vår rangering V5-3: A: 5 B: 10-4-6-7 C: 8-9-3-1-2

V5-5
10 Spirit Scot er mye bedre enn raden, og vi synes han har et gaveløp på papiret denne gangen. Han har i sine siste løp møt hester som Rocky Winner – X.O. Hornline – Freamable – Cream Of Arnie og Pavie Vang, og slike hester ser du ikke på startstreken denne gangen. Normalt skal det dreie seg om en solid vinnersjanse, og kusk Bjørn Steinseth er litt i flytsonen nå.

11 I Wish Icould Fly kommer ut etter en lengre pause, men skal ha trent meget fint en lang periode. Står tøft inne i grunnlaget, men denne krabaten her er bedre enn grunnlaget. Skal etter rapportene få et fint løp i køen, og da må det bli tempo i front for at han skal kunne rekke frem til seier.

3 Sir Valley C.B er interessant denne gangen for han går gode løp hver gang, men han er avhengig av maks klaff hvis det skal rekke til seier. 12 Dayzy Ek har møtt gode hester den siste tiden, men står iskaldt til denne gangen (dog aktuell på gardering på dokumentert form).

Vår rangering V5-5: A: 10 B: 11-3-12 C: 4-7-2-9-8 D: 1-6-5

Innleveringsfrister Torsdag
Kalmar
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Bergen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40

Øvrevoll
V5 kl. 19.05
DD kl. 20.15

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus